Мавпячий хліб (майстер клас)

Мавпячий хліб (майстер клас)
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Хочу запропонувати вашій увазі цікавий хліб, я б навіть сказала - "; хлібні кульки ";. Їсти такий хліб потрібно руками, він має яскравий аромат, що досягається завдяки спецій і трав.

опис приготування:

Отже, розповідаю, як приготувати "; Мавпячий хліб ";. Для тіста потрібно взяти будь-який "; свій" хлібний або булочних рецепт, який вам подобається. Приготувати різні панірування і рослинне масло. Кожна кулька тесту потребує просочення маслом і паніровці. Подавати хліб можна, склавши гіркою кульки, а можна пересипати кульки сиром і подати хліб в вид кільця. пробуйте!

  • Рослинна олія— 30-40 мілілітрів
  • Хлібне тісто— 250 грам
  • Солодкий перець— 0,5 штуки
  • часник— 1-2 зубчиків
  • мелена паприка— 1 Чайна ложка
  • Тертий сир— 50 грам(ідеально - пармезан)
  • кунжут— 30-40 грам
  • орегано— 1 Чайна ложка
  • чебрець— 1 Чайна ложка
  • Майоран— 1 Чайна ложка
  • сіль, перець чорний мелений— За смаком
мавпячий хліб (майстер клас) - фото крок 1 Підготуйте необхідні продукти, і приступимо!

мавпячий хліб (майстер клас) - фото крок 2 потрібно підготувати 4 різні панірування для хліба: сирну, кунжутну, трав'яну і з солодкого перцю. Як приготувати дві останні? Я розповім. У мисочці змішайте три види трав: орегано, чебрець, майоран. Додайте щіпку солі і перцю меленого. Готово. Для останньої панірування подрібніть паприку і часник, залийте рослинним маслом, додайте мелену паприку і перемішайте. Можна додати лимонну цедру.

мавпячий хліб (майстер клас) - фото крок 3 Розділіть тісто для хліба на шматочки, кількість не має значення. Кожну частину тіста скачайте в кульку.

мавпячий хліб (майстер клас) - фото крок 4 Кожна кулька тесту занурюйте спочатку в рослинне масло, а потім в паніровці.

мавпячий хліб (майстер клас) - фото крок 5 Викладайте кульки в змащену форму в будь-якому порядку.

мавпячий хліб (майстер клас) - фото крок 6 Продовжуйте до тих пір, поки не закінчиться тісто. Якщо ви хочете, щоб хліб мав форму кільця, то кожен шар перекладайте тертим сиром, сир розплавиться і склеїть грудочки хліба в паніровці.

мавпячий хліб (майстер клас) - фото крок 7 випікайте при 180 градусах хвилин 30-35, дивіться по своїй духовці. Перед подачею полийте хліб рослинним маслом і посипте зеленню (у мене кріп). приємного!

Схожі рецепти

Ризький хліб майстер-клас

Ризький хліб майстер-клас

Ризький хліб - це хліб із суміші пшеничного і житнього борошна, який почали випікати ще в СРСР. Його складно спекти в домашніх умовах, але сьогодні я пропоную майстер клас, як це все-таки здійснити. опис приготування: Мій майстер-клас з випікання ризького хліба вважаю відкритим. Отже, як приго...

читати далі
Мавпячий хліб з часником і сиром

Мавпячий хліб з часником і сиром

Раджу побалувати сім'ю таким хлібом, зупинитися просто неможливо, який смачний, ніжний і сирний з легким ароматом часнику! Якщо ви також любите випічку, як я, тоді заходите, я все покажу! опис приготування: Давайте я розповім вам, як приготувати неймовірно смачний "; Мавпячий хліб з часником і...

читати далі
Бутерброд з яйцем (майстер клас)

Бутерброд з яйцем (майстер клас)

Сьогодні хочу розповісти вам,, як швидко і смачно приготувати бутерброд з яйцем. Плюс тут поділюся з вами невеликим радою, як зварити яйце-пашот правильно. Цей секрет стане в нагоді не раз! опис приготування: Для рецепта відмінно підійдуть бутербродні булочки або булочки для гамбургерів, велик...

читати далі
Швидкий кебаб в лаваші (майстер клас)

Швидкий кебаб в лаваші (майстер клас)

Дуже оригінальне блюдо! Як шашлик, але не зовсім простий, а м'ясної та овочевої. Та ще й поданий в лаваші. Загалом, коли сезон шашликів вже закритий, саме час готувати цей швидкий кебаб. опис приготування: Іноді так хочеться шашличка, да літо вже закінчилося! Не сезон… Ми порадуємо себе і свої...

читати далі
Еклери (майстер клас)

Еклери (майстер клас)

Еклери - дуже ніжний і смачний десерт. З них вийде чудове частування до свята, навіть до весілля або іншому торжества. Начинку вибирайте самі. розповім, як приготувати еклери (майстер клас). опис приготування: Можна зробити будь-який крем для еклерів, а також приготувати для них шоколадну пома...

читати далі