Рецепт Масло з журавлиною фото

Масло з журавлиною
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Вершкове масло
Вегетаріанське харчування
На швидку руку , На сніданок
Кількість порцій: 20
Час приготування: 10 хв.

Чому б не внести фарб в раціон і не намазати свіжий хліб, хрусткий тост або крекер ароматним вершковим маслом з журавлиною? Приготуйте таку паличку-виручалочка для сніданків!

Опис приготування:

З журавлини готують муси, морси, сік, варять варення, джем, пастилу, додають в салати, використовують у випічці, а я пропоную просто додати її в звичайне вершкове масло. Вкусив такой бутерброд, відразу піднімається настрій! А ще це дуже смачно і корисно!

  • Вершкове масло - 500 грам
  • Журавлина - 200 грам
  • Мед - 0.5 склянки
  • Апельсин - 1 штука
масло з журавлиною - фото крок 1
1. Журавлину промийте і подрібніть.
масло з журавлиною - фото крок 2
2. Розм'якшене масло помістіть в тарілку, де буде зручно змішувати всі інгредієнти.
масло з журавлиною - фото крок 3
3. Додайте мед.
масло з журавлиною - фото крок 4
4. Цедру апельсина натріть на дрібній тертці прямо в миску з маслом.
масло з журавлиною - фото крок 5
5. Перемішайте, складіть в баночку і зберігайте з холодильнику.

Схожі рецепти