Маринований шалот
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам до душі доповнювати щоденні страви пікантними закусками, спробуйте повторити цей рецепт. До м'яса, рибі, в салатики, цей апетитний цибулька буде дуже до речі. Рекомендую на замітку!
Вашій уявляю покрокову інструкцію, як приготувати маринований шалот. Використовувати можете також маленький фіолетовий лук, наприклад. Якщо цибуля крупноват, можна нарізати навпіл, щоб він краще просочився маринадом. Зберігати його краще на столі, при кімнатній температурі, 2-3 дня, а після вже прибрати в холодильник.
- Шалот - 15-20 штук
- Вода - 1/4 склянки
- Сіль - 3/4 чайних ложки
- Оцет - 1 Чайна ложка
1. Насамперед очистіть цибулю.
2. Ретельно промийте під проточною водою.
3. Викладіть в невелику баночку.
4. У невелику мисочку влийте воду.
5. Додайте оцет і сіль. Добре перемішайте, щоб сіль розчинилася.
6. Влийте маринад в баночку, накрийте кришкою.
7. Найкраще покласти баночку. За день 3-4 рази перевертайте і струшуйте банку, щоб рівномірно розподілявся маринад.
Через пару днів можна пробувати, який класний маринований шалот вийшов:)
Через пару днів можна пробувати, який класний маринований шалот вийшов:)