Рецепт Маринований шалот фото

Маринований шалот
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Цибуля
Пісні страви
На обід, На вечерю
Заготовки, Маринування

Якщо вам до душі доповнювати щоденні страви пікантними закусками, спробуйте повторити цей рецепт. До м'яса, рибі, в салатики, цей апетитний цибулька буде дуже до речі. Рекомендую на замітку!

Вашій уявляю покрокову інструкцію, як приготувати маринований шалот. Використовувати можете також маленький фіолетовий лук, наприклад. Якщо цибуля крупноват, можна нарізати навпіл, щоб він краще просочився маринадом. Зберігати його краще на столі, при кімнатній температурі, 2-3 дня, а після вже прибрати в холодильник.

  • Шалот - 15-20 штук
  • Вода - 1/4 склянки
  • Сіль - 3/4 чайних ложки
  • Оцет - 1 Чайна ложка
маринований шалот - фото крок 1
1. Насамперед очистіть цибулю.
маринований шалот - фото крок 2
2. Ретельно промийте під проточною водою.
маринований шалот - фото крок 3
3. Викладіть в невелику баночку.
маринований шалот - фото крок 4
4. У невелику мисочку влийте воду.
маринований шалот - фото крок 5
5. Додайте оцет і сіль. Добре перемішайте, щоб сіль розчинилася.
маринований шалот - фото крок 6
6. Влийте маринад в баночку, накрийте кришкою.
маринований шалот - фото крок 7
7. Найкраще покласти баночку. За день 3-4 рази перевертайте і струшуйте банку, щоб рівномірно розподілявся маринад.
Через пару днів можна пробувати, який класний маринований шалот вийшов:)

Схожі рецепти