Рецепт Маринована буряк фото

Маринована буряк
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Буряк , Овочі
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю
Заготовки , Маринування
Кількість порцій: 6
Час приготування: 30 хв.

Якщо ви любите домашні пікантні закуски, для різноманітності пропоную вам спробувати повторити цей рецепт. Насичений смак, прекрасний колір, простий і ароматний маринад. Рекомендую на замітку!

Опис приготування:

На сам процес у вас піде близько півгодини, після чого на тиждень закуску потрібно залишити в прохолодному місці. Ріпа чудово зберігається до двох місяців в холодильнику, але при бажанні ви можете закатати баночки і відправити в підвал або комору, наприклад. Давайте детально покажу, як приготувати мариновану ріпу з буряком.

  • Буряк - 1.3 кілограма
  • Буряк - 1 штука
  • Часник - 6-12 зубчиків
  • Лавровий лист - 3 штуки
  • Насіння фенхелю - 1 Ст. Ложка
  • Насіння koriandra - 1 Ст. Ложка
  • Оцет - 2 склянки
  • Вода - 3 склянки
  • Сіль - 2/3 склянки (морська)
маринована буряк - фото крок 1
1. З'єднайте в каструлі всі інгредієнти для маринаду: воду, оцет, сіль, спеції. Поставте на вогонь, після закипання приберіть вогонь до мінімуму і млоїте хвилин 10.
маринована буряк - фото крок 2
2. Очистіть і наріжте ось такими брусочками (форма нарізки може бути й інший) ріпу.
маринована буряк - фото крок 3
3. Слідом наріжте очищену буряк.
маринована буряк - фото крок 4
4. У чисті стерилізовані банки розкладіть ріпу, буряк, додайте по 1-2 зубчики часнику в кожну баночку.
маринована буряк - фото крок 5
5. Залийте остиглим маринадом.
маринована буряк - фото крок 6
6. Усе, накрийте кришками і залиште на тиждень маринуватися.
маринована буряк - фото крок 7
7. Маринована ріпа чудово підійде для салатів або сендвічів, наприклад.

Схожі рецепти