Рецепт Маринована буряк фото

Маринована буряк
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Буряк, Овочі
Пісні страви, Веганські страви
На обід, На вечерю
Заготовки, Маринування

Якщо ви любите домашні пікантні закуски, для різноманітності пропоную вам спробувати повторити цей рецепт. Насичений смак, прекрасний колір, простий і ароматний маринад. Рекомендую на замітку!

На сам процес у вас піде близько півгодини, після чого на тиждень закуску потрібно залишити в прохолодному місці. Ріпа чудово зберігається до двох місяців в холодильнику, але при бажанні ви можете закатати баночки і відправити в підвал або комору, наприклад. Давайте детально покажу, як приготувати мариновану ріпу з буряком.

  • Буряк - 1.3 кілограма
  • Буряк - 1 штука
  • Часник - 6-12 зубчиків
  • Лавровий лист - 3 штуки
  • Насіння фенхелю - 1 Ст. Ложка
  • Насіння koriandra - 1 Ст. Ложка
  • Оцет - 2 склянки
  • Вода - 3 склянки
  • Сіль - 2/3 склянки (морська)
маринована буряк - фото крок 1
1. З'єднайте в каструлі всі інгредієнти для маринаду: воду, оцет, сіль, спеції. Поставте на вогонь, після закипання приберіть вогонь до мінімуму і млоїте хвилин 10.
маринована буряк - фото крок 2
2. Очистіть і наріжте ось такими брусочками (форма нарізки може бути й інший) ріпу.
маринована буряк - фото крок 3
3. Слідом наріжте очищену буряк.
маринована буряк - фото крок 4
4. У чисті стерилізовані банки розкладіть ріпу, буряк, додайте по 1-2 зубчики часнику в кожну баночку.
маринована буряк - фото крок 5
5. Залийте остиглим маринадом.
маринована буряк - фото крок 6
6. Усе, накрийте кришками і залиште на тиждень маринуватися.
маринована буряк - фото крок 7
7. Маринована ріпа чудово підійде для салатів або сендвічів, наприклад.

Схожі рецепти