Рецепт Маринад «Алабама» для шашлику фото

Маринад «Алабама» для шашлику
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Фрукти , Яблука , Майонез
Вегетаріанське харчування
На природу
Соуси , Маринади
Кількість порцій: 1
Час приготування: 10 хв.

Якщо ви завжди відкриті до експериментів і нових смаків, рекомендую спробувати маринад"Алабама" для шашлику. Насичений смак, приємна м'якість м'яса і аромат нікого не залишать байдужим.

Опис приготування:

У такому маринаді можна приготувати абсолютно будь-яке м'ясо. Поєднання пікантного смаку хрону, фруктових свіжих соків і майонезу стане справжнім відкриттям. Готується маринад дуже швидко і просто, але м'ясо я рекомендую витримати в ньому не менше 6-8 годин, щоб воно як слід всотало смаками.

  • Майонез - 3 Ст. Ложки
  • Гірчиця в зернах - 2 Ст. Ложки
  • Хрін - 1 Чайна ложка
  • Яблуко - 1 штука
  • Лимон - 1/3 штуки
  • Яблучний оцет - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
маринад
Підготуйте всі інгредієнти. Хрін у мене перетертий зі свіжими помідорами.
маринад
З'єднайте майонез, гірчицю і хрін.
маринад
Додайте яблучний оцет, вичавіть сік третини лимона і середнього яблука.
маринад
Додайте сіль, перець, все як слід перемішайте.
маринад
Наріжте м'ясо невеликими шматочками, викладіть в маринад і приберіть в холодильник.
маринад
Нанизати свинину на шампури і відправте на мангал.
маринад
Смажте шашлик до готовності, постійно перевертаючи.
маринад
Маринад"Алабама" для шашлику готовий.

Схожі рецепти