Маринад «Алабама» для шашлику
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви завжди відкриті до експериментів і нових смаків, рекомендую спробувати маринад "алабама" для шашлику. Насичений смак, приємна м'якість м'яса і аромат нікого не залишать байдужим.
У такому маринаді можна приготувати абсолютно будь-яке м'ясо. Поєднання пікантного смаку хрону, фруктових свіжих соків і майонезу стане справжнім відкриттям. Готується маринад дуже швидко і просто, але м'ясо я рекомендую витримати в ньому не менше 6-8 годин, щоб воно як слід всотало смаками.
- Майонез - 3 Ст. Ложки
- Гірчиця в зернах - 2 Ст. Ложки
- Хрін - 1 Чайна ложка
- Яблуко - 1 штука
- Лимон - 1/3 штуки
- Яблучний оцет - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти. Хрін у мене перетертий зі свіжими помідорами.
З'єднайте майонез, гірчицю і хрін.
Додайте яблучний оцет, вичавіть сік третини лимона і середнього яблука.
Додайте сіль, перець, все як слід перемішайте.
Наріжте м'ясо невеликими шматочками, викладіть в маринад і приберіть в холодильник.
Нанизати свинину на шампури і відправте на мангал.
Смажте шашлик до готовності, постійно перевертаючи.
Маринад "алабама" для шашлику готовий.