М'ясо з овочами в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 30 хв.
Якщо ви не знаєте, що приготувати на вечерю чи обід, то пропоную вашій увазі м'ясо з овочами в мультиварці.
Опис приготування:
Приготувати м'ясо з овочами в мультиварці досить просто. Лише недовгий підготовчий процес, а потім техніка все візьме на себе.
- Свинина - 500 грам
- Цибулина - 1 штука
- Болгарський перець - 2 штуки
- Помідор - 2-3 штук
- Часник - 3-4 зубчиків
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
- Лавровий лист - 2-3 штук
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
1. Рецепт приготування м'яса з овочами в мультиварці починається з підготовки м'яса. В даному випадку використовується свинина, однак це може бути будь-яке інше м'ясо. Свинину вимити, просушити і нарізати порційними шматочками. На дно мультиварки налити трохи рослинного масла і відправити туди м'ясо. Трохи посолити і поперчити. Включити режим Випічка і обсмажити м'ясо близько 20-25 хвилин.
2. Тим часом можна зайнятися овочами. Цибулину очистити і нарізати дрібними кубиками.
3. Болгарський перець вимити, очистити від насіння і хвостика і нарізати тонкими скибочками. Також додати в цю страву можна баклажани, морква і будь-які інші овочі.
4. У чашу мультиварки до обсмаженого м'яса додати нарізані овочі і продовжувати готувати на режимі Випічка.
5. У цей час можна вимити й обсушити помідори. За допомогою блендера перетворити їх в томатний соус (можна натерти на тертці).
6. Також потрібно очистити і нарізати тонкими часточками часник (можна видавити через прес).
7. У томатний соус додати часник і дрібку солі. Ретельно перемішати.
8. Обсмажене м'ясо з овочами залити томатним соусом. При необхідності додати трохи солі або перцю. Покласти лавровий лист і поставити на режим Гасіння. Готуватися м'ясо з овочами в мультиварці в домашніх умовах близько 1 годину, в залежності від розміру шматочків і якості м'яса.