М'ясо з айвою в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Любіть експериментувати на кухні? Пропоную вашій увазі дуже смачне, незвичайно соковите і ніжне м'ясо з айвою в мультиварці.
М'ясо з айвою в мультиварці - це дивно гармонійне поєднання смаку і аромату. Свинина виходить настільки м'якою, що буквально тане в роті.
- Свиняча шия - 700 грам
- Айва - 1 штука
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Чорний перець - 1 щіпка
- Паприка - 1 щіпка
- Перець чилі - 1 щіпка
- Приправа для м'яса - 1 щіпка (по бажанню)
1. Рецепт приготування м'яса з айвою в мультиварці починається з приготування маринаду для свинини. Для цього необхідно в мисочці змішати сіль, чорний і червоний гострий перець, паприка, приправу для м'яса. Додати оливкове масло і ретельно перемішати. За бажанням також можна додати пропущений через прес часник.
2. Шматок свинячої шиї вимити й обсушити. Акуратно зробити глибокі надрізи, не прорізаючи м'ясо до кінця. Приготованими спеціями з оливковою олією ретельно натерти шматочок свинини, включаючи всі розрізи.
3. Айву вимити, просушити і нарізати часточками. У кожен розріз свинини акуратно вкласти шматочок айви.
4. Для зручності можна помістити свинячу шию в еластичний бинт (попередньо його необхідно ретельно промити під проточною водою, щоб позбавиться від запаху). Можна скористатися ниткою і злегка обмотати м'ясо, щоб воно тримало форму під час приготування.
5. Далі необхідно покласти м'ясо в рукав для запікання і відправити в чашу мультиварки. Але дно чаші налити води. Включити мультиварку на режим Гасіння і готувати 2 годину.
6. Після закінчення процесу акуратно дістати м'ясо з рукава. Утворився м'ясний сік можна використовувати в якості підливи для гарніру.
7. М'ясо з айвою в мультиварці в домашніх умовах готове. Подавати його можна з улюбленим гарніром або свіжими овочами. При подачі можна прикрасити свіжою зеленню або м'ятою.