М'ясо в вершках з кабачками і грибами в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную рецепт ніжного м'ясо з овочами у вершковому соусі. Все просто: нарізав, обсмажити, склав і відправив в духовку. Пробуємо!
Смачна страва, приготування якого точно не доставить зайвого клопоту! Весь процес приготування я описала нижче. Додам лише те, що таке блюдо можна подати на святковий стіл, приготувавши порційно в красивих глиняних горщиках.
- М'ясо - 500 грам
- Кабачок - 1 штук
- Часник - 4-6 зубчиків
- Картопля - 4-6 штук
- Гриби лісові - 200 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штук
- Сир твердий - 50 грам
- Вершки 20% - 1 склянок
- Вода - 1 склянок
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
М'ясо наріжте і обсмажте до рум'яності. Посоліть і викладіть в глибоку форму для запікання.
Наступним шаром викладіть нарізану картоплю.
Кабачок наріжте кубиками і обсмажте з подрібненим часником. Посоліть і викладіть у форму.
Потім викладіть гриби, обсмажені з цибулею. Залийте все сумішшю води і вершків. Додати сіль.
Посипте м'ясо з овочами і грибами тертим сиром. Накрийте кришкою і поставте в духовку, розігріту до 200 градусів на 45 хвилин.
Смачного!