М'ясо у фользі в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вашій дивно ніжне, соковите і ароматне м'ясо у фользі в мультиварці. Точніше, не саме м’ясо, а його рецепт.
Апетитне і дуже смачне м'ясо у фользі в мультиварці готується без зайвого жиру. Зробити таке блюдо досить просто, тим більше, що основним процесом займеться техніка.
- Свиняча корейка - 1 кілограм
- Часник - 1-2 зубчиків
- Сушений базилік - 1 Чайна ложка
- Сушений чебрець - 1 Чайна ложка
- Сушений розмарин - 1 Чайна ложка
- Перець горошком - 10 штук
- Сіль - 1 щіпка
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки

1. Рецепт приготування м'яса у фользі в мультиварці досить простий. Для початку необхідно вимити і просушити м'ясо. В даному випадку використовується свиняча корейка, але можна також взяти і інше м'ясо.

2. Часник злегка придавити і очистити. Промити під проточною водою.

3. Один з головних секретів цього блюда - маринад. Для його приготування необхідно з'єднати сушений базилік, чебрець, розмарин і чорний перець горошком. Додати часник і подрібнити за допомогою блендера або ступки до однорідності. Також можна додати і інші спеції, наприклад паприку або гострий чилі перець.

4. Потім додати сіль і ще раз ретельно перемішати. Додати до пряної суміші оливкова олія і акуратно перемішати ложкою. Ароматний і дуже смачний маринад готовий.

5. Свинячу корейку рясно змастити отриманою сумішшю. При бажанні можна зробити на м'ясі невеликі надрізи, щоб маринад краще вбрався. Загорнути м'ясо у фольгу і відправити в холодильник на 1-1.5 годину, щоб дати йому добре просочитися. Потім включити мультиварку на режим Жарка або Випічка на 20 хвилин. Після цього включити режим Гасіння на 1 час (можливо, знадобиться трохи більше часу, в залежності від розміру шматочка).

6. Ось і весь простий рецепт м'яса у фользі в мультиварці. Подавати його можна з улюбленим гарніром або класти на бутерброди.