М'ясо по-угорськи
(покроковий рецепт з фото)
Легке в приготуванні і дивовижно смачна страва стане прикрасою вашого столу. Побалуйте своїх домашніх і здивуєте гостей - приготуйте їм м'ясо по-угорськи!
Угорська кухня славиться рецептами приготування ніжного, тане в роті м'яса з густими соусами. Ось вам ще один угорський рецепт - М'ясо більш угорськи або "паприкаш & Quot. Мінімум часу і сил, максимум смаку. Картопляне пюре або розсипчастий рис стануть ідеальним гарніром. Читайте, як приготувати м'ясо по-угорськи - рецепт м'яса по-угорськи з фото.
- Яловичина - 600 грам (візьміть м'якоть яловичини, найкраще вирізку.)
- Цибуля - 100 грам
- Печериці - 300 грам
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Паприка - 1 Чайна ложка
- Крем - 100 грам (чим густіше сметана, тим краще.)
- Петрушка - - За смаком
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
- Сіль, спеції - - За смаком
М'ясо помийте і поріжте на невеликі порційні шматочки.
Гриби помийте і наріжте великими скибочками (дрібні гриби розріжте навпіл, великі - з 4 частини). Цибулю дрібно наріжте.
Налийте рослинне масло в сковороду, викладіть нарізане м'ясо і обсмажте його до появи скоринки.
Обсмажене м'ясо перекладіть на тарілку, а в сковороду викладіть гриби і цибулю. Обсмажуйте гриби з цибулею в м'ясному соку і олії протягом пари хвилин, а потім додайте паприку і гарненько все перемішайте.
Налийте в склянку теплу воду і додайте ложку борошна. Влийте розведену у воді борошно в сковороду.
Потім додайте в сковороду м'ясо, приправити сіллю, додайте спеції і доведіть до кипіння.
Після цього перекладіть м'ясо в порційні горщики або в великий чавунний горщик (дивлячись що є під рукою), закрийте ємність кришкою і поставте в духовку. Готуйте півтори години при температурі 200 градусів.
Після того, як м'ясо буде готове, додайте сметану, перемішайте і залиште на 15 хвилин. Подавайте, посипавши свіжою зеленню. Смачного!