Рецепт М'ясо по-угорськи фото

М'ясо по-угорськи
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Угорська кухня
М'ясо, Яловичина
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На святковий стіл, День народження, Романтична вечеря, Святковий обід, Ювілей
Гарячі страви

Легке в приготуванні і дивовижно смачна страва стане прикрасою вашого столу. Побалуйте своїх домашніх і здивуєте гостей - приготуйте їм м'ясо по-угорськи!

Угорська кухня славиться рецептами приготування ніжного, тане в роті м'яса з густими соусами. Ось вам ще один угорський рецепт - М'ясо більш угорськи або "паприкаш & Quot. Мінімум часу і сил, максимум смаку. Картопляне пюре або розсипчастий рис стануть ідеальним гарніром. Читайте, як приготувати м'ясо по-угорськи - рецепт м'яса по-угорськи з фото.

  • Яловичина - 600 грам (візьміть м'якоть яловичини, найкраще вирізку.)
  • Цибуля - 100 грам
  • Печериці - 300 грам
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Паприка - 1 Чайна ложка
  • Крем - 100 грам (чим густіше сметана, тим краще.)
  • Петрушка - - За смаком
  • Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
  • Сіль, спеції - - За смаком
м'ясо по-угорськи - фото крок 1
М'ясо помийте і поріжте на невеликі порційні шматочки.
м'ясо по-угорськи - фото крок 2
Гриби помийте і наріжте великими скибочками (дрібні гриби розріжте навпіл, великі - з 4 частини). Цибулю дрібно наріжте.
м'ясо по-угорськи - фото крок 3
Налийте рослинне масло в сковороду, викладіть нарізане м'ясо і обсмажте його до появи скоринки.
м'ясо по-угорськи - фото крок 4
Обсмажене м'ясо перекладіть на тарілку, а в сковороду викладіть гриби і цибулю. Обсмажуйте гриби з цибулею в м'ясному соку і олії протягом пари хвилин, а потім додайте паприку і гарненько все перемішайте.
м'ясо по-угорськи - фото крок 5
Налийте в склянку теплу воду і додайте ложку борошна. Влийте розведену у воді борошно в сковороду.
м'ясо по-угорськи - фото крок 6
Потім додайте в сковороду м'ясо, приправити сіллю, додайте спеції і доведіть до кипіння.
м'ясо по-угорськи - фото крок 7
Після цього перекладіть м'ясо в порційні горщики або в великий чавунний горщик (дивлячись що є під рукою), закрийте ємність кришкою і поставте в духовку. Готуйте півтори години при температурі 200 градусів.
м'ясо по-угорськи - фото крок 8
Після того, як м'ясо буде готове, додайте сметану, перемішайте і залиште на 15 хвилин. Подавайте, посипавши свіжою зеленню. Смачного!

Схожі рецепти