Рецепт М'ясо під шубою фото

М'ясо під шубою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 10 хв.

Сьогодні поділюся з вами простим рецептом м'яса під шубою. Блюдо виходить не тільки смачним і ситним, але і дуже апетитним і ефектним. Так що його можна приготувати навіть до свята.

Опис приготування:

Я дуже люблю такі страви: швиденько підготувати всі інгредієнти, скласти в форму для запікання і чекати, займаючись своїми справами. А на виході - дуже смачне блюдо, яким можна не тільки нагодувати голодного чоловіка, але і пригостити гостей! Варіантів приготування м'яса під шубою безліч, ви можете додавати або прибирати будь-які інгредієнти. Мій варіант мені дуже подобається. Рецепт, як приготувати м'ясо під шубою, включає саме м'ясо (свинина або яловичина), картопля, помідор, цибуля і сир. Як вид, інгредієнти прості і доступні. А спробувавши готову страву, ви обов'язково захочете приготувати його ще раз.

  • Свинина - 500 грам
  • Картопля - 3-4 штук
  • Помідор - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 2-3 штук
  • Сир твердий - 150 грам
  • Сіль, перець - За смаком
м'ясо під шубою - фото крок 1
1. Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Картоплю і цибулю я заздалегідь очистила, а м'ясо порізала на пластини товщиною 1 см. І відбила з двох сторін.
м'ясо під шубою - фото крок 2
2. Картопля натріть на тертці.
м'ясо під шубою - фото крок 3
3. Лук поріжте півкільцями.
м'ясо під шубою - фото крок 4
4. Помідор поріжте кружечками або напівкружечками.
м'ясо під шубою - фото крок 5
5. На дно жароміцної форми для запікання викладіть м'ясо в один шар, посоліть і поперчіть його.
м'ясо під шубою - фото крок 6
6. Зверху викладіть цибулю.
м'ясо під шубою - фото крок 7
7. Потім рівним шаром розкладіть натертий картопля, також посоліть і поперчіть за смаком.
м'ясо під шубою - фото крок 8
8. Розкладіть помідори.
м'ясо під шубою - фото крок 9
9. Останнім шаром викладіть натертий на крупній тертці сир, відправте в духовку на 50 хвилин (температура - 180 градусів). Якщо боїтеся, що сир завчасно пригорить, то присипте їм блюдо за 15 хвилин до готовності.
м'ясо під шубою - фото крок 10
10. М'ясо під шубою готове. До нього ніякого гарніру не потрібно, просто подайте м'ясо під шубою зі свіжим салатом. Смачного!

Схожі рецепти