М'ясо під шубою
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні поділюся з вами простим рецептом м'яса під шубою. Блюдо виходить не тільки смачним і ситним, але і дуже апетитним і ефектним. Так що його можна приготувати навіть до свята.
Я дуже люблю такі страви: швиденько підготувати всі інгредієнти, скласти в форму для запікання і чекати, займаючись своїми справами. А на виході - дуже смачне блюдо, яким можна не тільки нагодувати голодного чоловіка, але і пригостити гостей! Варіантів приготування м'яса під шубою безліч, ви можете додавати або прибирати будь-які інгредієнти. Мій варіант мені дуже подобається. Рецепт, як приготувати м'ясо під шубою, включає саме м'ясо (свинина або яловичина), картопля, помідор, цибуля і сир. Як вид, інгредієнти прості і доступні. А спробувавши готову страву, ви обов'язково захочете приготувати його ще раз.
- Свинина - 500 грам
- Картопля - 3-4 штук
- Помідор - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 2-3 штук
- Сир твердий - 150 грам
- Сіль, перець - За смаком
1. Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Картоплю і цибулю я заздалегідь очистила, а м'ясо порізала на пластини товщиною 1 см. І відбила з двох сторін.
2. Картопля натріть на тертці.
3. Лук поріжте півкільцями.
4. Помідор поріжте кружечками або напівкружечками.
5. На дно жароміцної форми для запікання викладіть м'ясо в один шар, посоліть і поперчіть його.
6. Зверху викладіть цибулю.
7. Потім рівним шаром розкладіть натертий картопля, також посоліть і поперчіть за смаком.
8. Розкладіть помідори.
9. Останнім шаром викладіть натертий на крупній тертці сир, відправте в духовку на 50 хвилин (температура - 180 градусів). Якщо боїтеся, що сир завчасно пригорить, то присипте їм блюдо за 15 хвилин до готовності.
10. М'ясо під шубою готове. До нього ніякого гарніру не потрібно, просто подайте м'ясо під шубою зі свіжим салатом. Смачного!