М'ясо під шубою в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт носить назву "м'ясо під шубою в мультиварці", звучить гордо, а на ділі дуже смачно! Куряче філе запікається під шубою з картоплі, томатів і твердого сиру. Спробуйте, не пошкодуєте!
Як приготувати м'ясо під шубою в мультиварці в домашніх умовах? Дуже просто! важливо розуміти, що страва готується досить швидко, головне все зробити, так як вказано в рецепті. Відмінний результат гарантую! На приготування м'яса під шубою, у мене зазвичай йде рівно 1 час. Хай щастить!
- Куряче філе - 400 грам
- Картопля - 500 грам
- Помідори - 200 грам
- Сир твердий - 100 грам
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Петрушка - За смаком
- Масло оливкове - За смаком
- Сіль - За смаком
У чашу мультиварки вливаємо олію. В режимі "жарка" 10 хвилин, готуємо порізані шматочки курячого філе.
Через 10 хвилин, посоліть філе за смаком і додайте натертий на тертці картопля.
Зверху кладемо помідори кільцями і поливаємо цю справу сметаною.
Готуємо в режимі "випічка" 45 хвилин. Для 5 хвилин до закінчення режиму, присипаємо блюдо подрібненою зеленню.
Також, присипаємо тертим сиром.
Ну от і все! Смачного!