Курка під шубою в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Курка під шубою в мультиварці - ситне домашнє блюдо, яке дуже просто готується. Ніжне куряче м'ясо запікається "під шубою" з овочів і тертого сиру. А вершки додають страві ніжності і м'якості.
Перед вами - простий рецепт приготування курки під шубою в мультиварці. Куряче філе дрібно нарізаємо і кладемо в чашу мультиварки. Зверху засипаємо овочі, подрібнений часник і тертий сир. Заливаємо все вершками з сіллю і перцем і готуємо страву в режимі "випічка" 30-35 хвилин. Сподіваюся, вам сподобається!
- Куряче філе - 500 грам
- Овочі заморожені - 1 штука (упаковка)
- Вершки - 150 мілілітрів
- Часник - 3 зубчики
- Сир твердий - 200 грам
- Сіль і перець - За смаком
Куряче філе нарізаємо кубиками і перекладаємо в чашу мультиварки, змащену маслом.
На курку викладаємо заморожені овочі і подрібнений часник. Присипаємо зверху тертим сиром. Вершки посоліть і поперчіть, потім влийте зверху на сир. Готується блюдо в режимі "випічка" 30 хвилин.
Смачного!