М'ясо для пельменів
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам належить ліпити пельмені, то значить виникне необхідність в приготуванні смачного фаршу. А це половина успіху, так що скористайтеся цим простим, корисним рецептом м'яса для пельменів.
Для приготування пельменів дуже важливо правильно підготувати фарш. Для нього найкраще використовувати кілька видів м'яса. Традиційно - це свинина і яловичина. Але можливі різні варіанти. У будь-якому випадку в фарші має бути досить велика кількість цибулі, який додасть особливу соковитість. Так, що коли виникає питання, як приготувати м'ясо для пельменів, насамперед, слід вибирати пісні і більш жирні шматки. Але захоплюватися більш жирним м'ясом не варто.
- Яловичина - 300 грам
- Свинина - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Вода - 100 мілілітрів
- Цукор - 1 грам
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Перець - 0, 5 грами
1. Виберіть м'ясо для фаршу. Для цього візьміть м'якоть яловичини і свинини. Потім м'ясо ретельно помийте. Зріжте плівки (зазвичай їх багато на яловичині). Наріжте м'ясо на шматки, які зручно пропускати через м'ясорубку. Цибулю очистіть від лушпиння. Розріжте цибулину на кілька шматків. Подрібніть свинину і яловичину разом з цибулею, прокрутивши через м'ясорубку.
2. У перекручене з цибулею м'ясо додайте трохи холодної води. Додати сіль. За смаком поперчіть. Гарненько перемішайте.
3. Фарш ретельно вимісити. Потім його відбийте, використовуючи для цього дно глибокої миски або обробну дошку. Після цього фарш буде готовий до ліплення пельменів.