М'ясний соус з дитинства
(покроковий рецепт з фото)
Нещодавно моя подруга поділилася зі мною простим і смачним рецептом тушкованого м'яса з овочами, який знаком їй ще з дитинства. Я довірилася її смаку, приготувала страву і не прогадала. Просто і смачно!
А я в свою чергу хочу поділитися з вами цим простим рецептом, як приготувати м'ясний соус із дитинства. М'ясо обсмажують до рум'яної скоринки і гаситься з овочами до ніжного стану. Набір овочів можна змінювати в залежності від свого смаку, можливостей і доступності в даний момент.
- Яловичина - 600 грам
- Цибуля - 3 штуки
- Цибуля-пориста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Зелений горошок - 3 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Лавровий лист - 1 штука
- Перець духмяний горошок - 4 штуки
- Сіль - За смаком
Підготуйте необхідні продукти. М'ясо промийте, обсушити, наріжте на кубики по 2 см. Овочі помийте. Моркву і цибулю очистіть.
У каструлі з подвійним або товстим дном розігрійте рослинне масло, припустите подрібнену цибулю до м'якості.
Додайте м'ясо, обсмажте до рум'яної скоринки з усіх боків.
Моркву і цибулю-порей наріжте кружальцями. На сковороді на розігрітій олії обсмажте моркву до золотистої скоринки, додайте цибулю-порей, перемішайте.
У каструлю влийте окріп врівень з м'ясом, додайте лавровий лист, сіль і перець за смаком. Гасіть м'ясо протягом 30 хвилин.
Картопля очистіть, наріжте кубиками однаковими за розміром з м'ясними. Додайте картоплю, морква і цибуля-порей до м'яса, готуйте протягом 20 хвилин.
Для 5 хвилин до готовності додайте зелений горошок, перевірте на сіль.
Смачного!