М'ясні котлети з капустою
(покроковий рецепт з фото)
Такі м'ясні котлети з капустою в домашніх умовах мене готувати навчила ще бабуся - це давній український рецепт котлет "за-козацьки", і будьте впевнені - вони знали толк в їжі! Спробуйте і ви!
Такий простий рецепт м'ясних котлет з капустою припаде до смаку навіть гурманам, - не дивлячись на всю бюджетность страви і дешевизни інгредієнтів, котлети дійсно виходять дуже соковитими і ніжними, адже капуста додає особливої пікантності страві, не дозволяючи соку з м'яса "піти" під час смаження. Так що розповім і вам, як зробити м'ясні котлети з капустою, - думаю, ваші домочадці від такої радості на вечерю будуть у захваті!
- Свинячий фарш - 1 кілограм
- Цибуля - 2 штуки
- Капуста - 1/2 штуки (половина качана)
- Часник - 4 зубчики
- Хліб білий - 4 скибочки
- Сухарі паніровочні - 1 Склянка
- Сіль - 1 За смаком
1. За допомогою м'ясорубки або блендера змішаємо фарш з цибулею, часником, капустою. Хліб (myakish) замочимо в молоці або бульйоні, і потім додамо до фаршу. Солимо і перчимо до смаку.
2. Вологими руками формуємо невеликі котлетки, обвалюють їх в сухарях, і відправимо на розігріту сковороду з маслом. Смажимо з двох сторін.
3. От і все! Подавайте котлети з зеленою цибулею, і картоплею на гарнір, дуже гарне поєднання!