Рецепт М'ясні котлети з капустою фото

М'ясні котлети з капустою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина , Капуста , Фарш
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 6-7
Час приготування: 30 хв.

Такі м'ясні котлети з капустою в домашніх умовах мене готувати навчила ще бабуся - це давній український рецепт котлет"За-козацьки" , і будьте впевнені - вони знали толк в їжі! Спробуйте і ви!

Опис приготування:

Такий простий рецепт м'ясних котлет з капустою припаде до смаку навіть гурманам, - не дивлячись на всю бюджетность страви і дешевизни інгредієнтів, котлети дійсно виходять дуже соковитими і ніжними, адже капуста додає особливої ​​пікантності страві, не дозволяючи соку з м'яса"піти" під час смаження. Так що розповім і вам, як зробити м'ясні котлети з капустою, - думаю, ваші домочадці від такої радості на вечерю будуть у захваті!

  • Свинячий фарш - 1 кілограм
  • Цибуля - 2 штуки
  • Капуста - 1/2 штуки (половина качана)
  • Часник - 4 зубчики
  • Хліб білий - 4 скибочки
  • Сухарі паніровочні - 1 Склянка
  • Сіль - 1 За смаком
м'ясні котлети з капустою - фото крок 1
1. За допомогою м'ясорубки або блендера змішаємо фарш з цибулею, часником, капустою. Хліб (myakish) замочимо в молоці або бульйоні, і потім додамо до фаршу. Солимо і перчимо до смаку.
м'ясні котлети з капустою - фото крок 2
2. Вологими руками формуємо невеликі котлетки, обвалюють їх в сухарях, і відправимо на розігріту сковороду з маслом. Смажимо з двох сторін.
м'ясні котлети з капустою - фото крок 3
3. От і все! Подавайте котлети з зеленою цибулею, і картоплею на гарнір, дуже гарне поєднання!

Схожі рецепти