М'ясні котлети з кабачками
(покроковий рецепт з фото)
М'ясні котлети, приготовані з кабачками, виходять дуже соковитими і смачними, та до того ж ще й корисними. Якщо ви не любите овочі в сирому вигляді, м'ясні котлети з кабачками - вихід для вас!
Існує велика різноманітність способів приготування котлет. Сьогодні я пропоную вам ознайомитися з чудовим рецептом, слідуючи якому ви приготуєте дуже смачні м'ясні котлети з кабачками. Таке блюдо можна подавати практично з будь-яким гарніром, але, мабуть, найкраще воно поєднується з відвареною картоплею або картопляним пюре. Отже, готуємо м'ясні котлети з кабачками!
- М'ясний фарш - 300 грам
- Кабачки - 2 штуки
- Яйце - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. Розморожуємо м'ясний фарш. Поки фарш лежить собі і розморожується, натираємо на крупній тертці кабачки. Сік від кабачків вичавлюємо і виливаємо.
2. Змішуємо подрібнені кабачки з розмороженим фаршем, вбиваємо яйце. Солимо і перчимо до смаку. Можете також додати улюблені приправи. Гарненько вимішуємо фарш, щоб вийшла однорідна маса.
3. Далі формуємо з фаршу котлетки і паніруємо їх в борошні.
4. Розігріваємо в сковороді рослинне масло. У розпечене масло викладаємо наші котлетки і обсмажуємо з обох сторін на повільному вогні до утворення рум'яної скоринки.
5. Котлети з кабачками готові, можна накривати на стіл і подавати страву! Смачного!