М'ясна сковорода з рисом і кабачками
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачний і ситний варіант вечері! Додавання кабачків надає страві ніжності і соковитості. Це в цілому дуже універсальний рецепт - овочі, зелень і спеції можна додавати будь-які.
Якщо ви хочете, щоб ваше блюдо заграло новими барвами і порадувало насиченим смаком, замініть воду бульйоном. До м'яса з рисом можна додати гриби, солодкий перець, помідори, баклажани. Також не бійтеся експериментувати зі спеціями. Дуже смачно!
- М'ясо - 400 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штук
- Морква - 1 штук
- Мал - 1/2 склянки
- Кабачок - 1/2 штуки
- Вода - 1 склянок
- Спеції - За смаком
- Зелень - За смаком
М'ясо наріжте і обсмажте на сковороді.
Додайте подрібнені цибулю і моркву. Обсмажуйте протягом 2-3 хвилин.
Потім додайте промитий рис. Vlejte води і трохи солі. Перемішайте і доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь і накрийте сковороду кришкою.
Окремо обсмажте кабачки з часником.
Надішліть в сковороду. Перемішайте і млоїте блюдо до готовності рису.
При подачі можна посипати зеленню.
Смачного!
Смачного!