Рецепт М'ясна сковорода з рисом і кабачками фото

М'ясна сковорода з рисом і кабачками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Дуже смачний і ситний варіант вечері! Додавання кабачків надає страві ніжності і соковитості. Це в цілому дуже універсальний рецепт - овочі, зелень і спеції можна додавати будь-які.

Опис приготування:

Якщо ви хочете, щоб ваше блюдо заграло новими барвами і порадувало насиченим смаком, замініть воду бульйоном. До м'яса з рисом можна додати гриби, солодкий перець, помідори, баклажани. Також не бійтеся експериментувати зі спеціями. Дуже смачно!

  • М'ясо - 400 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штук
  • Морква - 1 штук
  • Мал - 1/2 склянки
  • Кабачок - 1/2 штуки
  • Вода - 1 склянок
  • Спеції - За смаком
  • Зелень - За смаком
м'ясна сковорода з рисом і кабачками - фото крок 1
М'ясо наріжте і обсмажте на сковороді.
м'ясна сковорода з рисом і кабачками - фото крок 2
Додайте подрібнені цибулю і моркву. Обсмажуйте протягом 2-3 хвилин.
м'ясна сковорода з рисом і кабачками - фото крок 3
Потім додайте промитий рис. Vlejte води і трохи солі. Перемішайте і доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь і накрийте сковороду кришкою.
м'ясна сковорода з рисом і кабачками - фото крок 4
Окремо обсмажте кабачки з часником.
м'ясна сковорода з рисом і кабачками - фото крок 5
Надішліть в сковороду. Перемішайте і млоїте блюдо до готовності рису.
м'ясна сковорода з рисом і кабачками - фото крок 6
При подачі можна посипати зеленню.
Смачного!

Схожі рецепти