Запіканка м'ясна з кабачками
(покроковий рецепт з фото)
Шукаєте цікаву, легку, вишукану, і при цьому просту в готуванні закуску? Рекомендую цей простий рецепт запіканки м'ясної з кабачками, - з пісного фаршу, з овочами і сиром… Пальчики оближеш!
Така запіканка м'ясна з кабачками в домашніх умовах подобається всім! дуже універсальна - адже це і ситне блюдо (що до вподоби любителям смачно і добре поїсти), але і в той же час це досить дієтичний рецепт приготування запіканки м'ясної з кабачками (хто дотримується фігуру - беріть фарш нежирний, а сир не додавайте, або просто замініть його сиром). Ну і звичайно ж, смак у запіканки незвичайний, - він припаде до душі і їдоках, і тим, хто на дієті! Бажаю вам успіху!
- Цибуля - 100 грам
- Олія - 10 грам
- Фарш нежирний - 700 грам
- Кабачки - 600 грам
- Помідори - 200 грам
- Яйця - 3 штуки
- Спеції - За смаком
1. Лук подрібнити і обсмажити на маслі з фаршем. Солимо, перчимо до смаку. Коли ця суміш охолоне, змішаємо її з трохи збитими яйцями.
2.На дно форми викладаємо шар тонко нарізаних кабачків. Його теж можна посолити за смаком.
3. Зверху - шар остиглого фаршу з яйцями.
4. А тепер - ще один тонкий шар кабачків і вже його прикрашаємо сиром і шматочками помідорів.
5. Запікаємо при 180, поки запіканка не схопиться. Остужаем трохи, нарізаємо і подаємо! Смачного!