Лосось з овочами в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Філе червоної риби - це палочка-виручалочка, коли вам потрібно зробити швидке, смачне і просте блюдо. Його завжди можна оригінально подати і спробувати різні гарніри. Вивчіть новий варіант!
Прочитайте про те, як приготувати лосося з овочами в духовці. Не часто таку рибу я запікаю, в основному смажу, але тут це спрацювало відмінно. Усередині філе залишилося соковитим завдяки лимону. Ще добре, що вам не потрібно робити нічого складного, адже страва готується за все в 4 кроку. Вам залишиться лише дочекатися результату.
- Лимон - 1 штука
- Філе лосося - 4 штуки
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Каперсами - 2 Ст. Ложки (консервовані)
- Морква - 3-4 штук
- Квасоля - 400 грам (стручковая)
- Кріп, гілочка - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
1. З половинки лимона натріть цедру. Змастіть нею рибу разом з сіллю і перцем.
2. Змішайте дрібно нарізану кріп і часник, а також сік половинки лимона. Змастіть отриманою сумішшю лосося з усіх боків.
3. Моркву наріжте товстими кружками, квасоля - половинками. Перемішайте овочі з сіллю і перцем, також додайте трохи часнику.
4. Викладіть інгредієнти на деко. Зверху влийте масло. На рибу покладіть по кружку лимона і каперси.
5. Запікайте рибу з гарніром в духовці при 180 градусах протягом 25 хвилин. Смачного!