Рецепт Лосось в клярі фото

Лосось в клярі
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
Лосось , Риба та морепродукти
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , Святковий обід
Гарячі страви , Страви в клярі
Кількість порцій: 4
Час приготування: 25 хв.

Щоб лосось в клярі вийшов дуже смачним і ніжним, його потрібно не смажити в олії, а запікати в духовці. Ділюся фоторецепти, який розповість, як все зробити правильно.

Опис приготування:

До вашої уваги - простий рецепт приготування лосося в клярі. На мій погляд, це оптимальний рецепт, який підійде взагалі для будь-якої риби. Лосось виходить ніжний, м'який, без присмаку масла, який неминучий при смаженні на сковороді. Кляр зберігає весь смак, всю ніжність лосося, а масло в рибу не проникає. Так що геть традиційний рецепт приготування лосося в клярі, який передбачає жарку в маслі - давайте запікати в духовці, це і смачніше, і корисніше!

  • Шматочки лосося - 500 грам
  • Борошно - 100 грам
  • Панірувальні сухарі - 100 грам
  • Яйце - 2 штуки
лосось в клярі - фото крок 1
Рибу нарізаємо на невеликі шматочки. До речі, аналогічним способом можна готувати в клярі не тільки лосось, але і іншу рибу.
лосось в клярі - фото крок 2
На робочій поверхні підготуйте інші інгредієнти: панірувальні сухарі і борошно висипте в різні плоскі тарілки, і яйця Збийте.
лосось в клярі - фото крок 3
Обваляйте кожен шматок риби в борошні.
лосось в клярі - фото крок 4
Потім обваляйте у збитому яйці, після цього - в панірувальних сухарях. Якщо хочете кляр товстіший, повторіть процедуру в тій же черговості (спочатку борошно, потім яйце і потім сухарі).
лосось в клярі - фото крок 5
Далі можна було б обсмажити шматки на сковороді в маслі, але я пропоную більш цікавий і вдалий варіант: викладаємо шматки лосося в клярі в форму для запікання, злегка змащену маслом, і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку. Запікаємо 15-20 хвилин.
лосось в клярі - фото крок 6
Лосось в клярі готовий. Смачного!

Схожі рецепти