Локшина «гнізда»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 24
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Цей рецепт не про бабусиній локшині, а про оригінальну і смачною подачі страви зі звичних інгредієнтів. Розповідаю про те, як приготувати локшину «Гнізда», яку готую з м'ясними кульками і соусом.
Опис приготування:
Подавайте такі «гнізда» відразу після приготування. У мене були готові м'ясні кульки, але можете зробити їх самостійно з готового фаршу або перекрутити його через м'ясорубку, доповнивши улюбленими спеціями. Можна зробити не тільки з м'ясного фаршу, а з овочами або морепродуктами, наприклад. Така подача приємно здивує ваших домочадців.
- Локшина - 250 грам
- М'ясні кульки - За смаком
- Соус «Маринара» - 1 Склянка
- Пармезан - 100 грам
- Яйця - 1 штука
- Спеції та сіль - За смаком
1. Відваріть локшину в підсоленій воді до готовності, потім відкиньте на друшляк і промийте.
2. У миску вбийте яйце, додайте соус, тертий сир, сіль і спеції за смаком, гарненько перемішайте.
3. У миску до макаронних виробів додайте соус і перемішайте вміст.
4. Форми для випічки кексів змастіть рослинною олією, викладіть невелика кількість локшини, всередину по м'ясному кульці і по крапельці соусу.
5. Надішліть форму в розігрітий до 180 градусів духовку на 20-25 хвилин.
6. Готові гнізда акуратно вийміть з форми і подавайте до столу. Смачного!