Рецепт Лобіо по-селянськи фото

Лобіо по-селянськи
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
Овочі , Бобові , Квасоля
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На швидку руку , Літні
Солоне
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Дуже смачна страва грузинської кухні з молодою спаржевої квасолі. Квасоля в стручках відварюється і з'єднується зі смаженою цибулею, горіхами, аджикою і уцхо-сунелі. Смачно, запашний, ситно і корисно!

Опис приготування:

Спаржева квасоля дуже корисна і смачна, якщо її правильно приготувати. Недостиглі стручки-боби можна їсти тільки після теплової обробки. Так як глюкозид фазеолунатін, присутній у всіх частинах рослини, здатний викликати отруєння. Але квасоля спаржева містить білок, вітаміни А, Е, З, багаті кальцієм, фосфором, залізом, цинком і іншими мікроелементами. Спаржеву квасоля додають в супи, легкі салати, гарніри, омлет, тушковане м'ясо. Я розповім вам рецепт, як приготувати лобіо по-селянськи.

  • Квасоля спаржева - 400 грам (зелена, жовта)
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Горіхи волоські - 100 грам
  • Ucho-сунелі - 1/2 чайних ложки
  • Аджика - 2 Ст. Ложки
  • Базилік - 1 пучок
  • Braai - 1 пучок
  • Сіль - За смаком
лобіо по-селянськи - фото крок 1
Підготуйте необхідні продукти. Квасоля промийте, видаліть жорсткі частини по краях. Зелень вимийте, часник очистіть.
лобіо по-селянськи - фото крок 2
Квасоля залийте водою, доведіть до кипіння. На повільному вогні відваріть спаржеву квасолю до м'якості протягом 10 хвилин. Відкиньте на друшляк, дайте стекти.
лобіо по-селянськи - фото крок 3
Цибуля, часник подрібніть. Обсмажте на розігрітій олії до м'якості. Додайте уцхо-сунелі, сіль і рубану зелень, аджику, подрібнені волоські горіхи, перемішайте.
лобіо по-селянськи - фото крок 4
З'єднайте з квасолею, посоліть за смаком і перемішайте.
лобіо по-селянськи - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти