Рецепт Літній тірамісу з полуницею фото

Літній тірамісу з полуницею
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Ягоди , Молочні продукти , Вершки , Сир , Полуниця , Маскарпоне
Дієтичне харчування , Низькокалорійні
На святковий стіл , Літні
Солодке , Десерти , Тірамісу
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 3 г. 30 хв.

Пропоную включити в вашу скарбничку рецептів річний тірамісу з полуницею - свіжий ягідний десерт з м'яким кремом з маскарпоне. Цей варіант дуже подобається дітям, та й дорослим він припаде до смаку!

Опис приготування:

Можна приготувати крем для цього десерту тільки з маскарпоне, без вершків, тоді тірамісу стане менш калорійним. Можна додати трохи полуниці в крем, щоб надати йому ніжний рожевий колір. Для посипання використовуйте цукрову пудру або какао-порошок.

  • Полуниця - 1 кілограм
  • Маскарпоне - 500 грам
  • Вершки - 400 грам (для збивання)
  • Цукор - 7 Ст. Ложок
  • Жовток яєчний - 4 штуки
  • Печиво"Савоярді" - 3 штуки (упаковки)
  • Лимон - 1 штука (віджати сік)
літній тірамісу з полуницею - фото крок 1
1. Вимийте, чистий klubniku, відокремте третю частину для прикраси десерту. Іншу полуницю наріжте довільно дрібними шматочками. Нарізану полуницю перекладіть в миску, засипте 1 ст.Л. Цукру, додайте лимонний сік і поставте в холодильник, щоб утворився ягідний сік.
літній тірамісу з полуницею - фото крок 2
2. Використовуючи електричний міксер, перемішайте спочатку жовтки з цукром, потім додайте маскарпоне і збийте разом.
літній тірамісу з полуницею - фото крок 3
3. Окремо збийте вершки до твердих піків.
літній тірамісу з полуницею - фото крок 4
4. Додайте збиті вершки в маскарпоне, акуратно перемішуючи лопаткою знизу вгору. Крем повинен вийти світлим, однорідної консистенції.
літній тірамісу з полуницею - фото крок 5
5. Підготуйте блюдо з високими бортиками, дно покрийте тонким шаром крему, щоб печиво не линула. З миски з полуницею злийте сік в невелику миску. І занурюючи в сік печиво ...
літній тірамісу з полуницею - фото крок 6
6. ... Відразу ж укладайте його в підготовлене блюдо. Це буде перший шар тірамісу.
літній тірамісу з полуницею - фото крок 7
7. Печиво покрийте шаром крему з маскарпоне з вершками.
літній тірамісу з полуницею - фото крок 8
8. На печиво укладіть шар полуниці. Продовжуйте так чергувати шари, останнім шаром повинен бути крем.
літній тірамісу з полуницею - фото крок 9
9. Прикрасьте поверхню десерту полуницею на свій смак і поставте тірамісу в холодильник мінімум на 3 години перед подачею на стіл. Смачного!

Схожі рецепти