Листковий салат зі свининою
(покроковий рецепт з фото)
Такий салат відноситься до категорії дуже ситних і поживних. Його можна подавати як закуску до спиртного або з легким овочевим гарніром. Розповім, як приготувати листковий салат зі свининою.
Такий салат можна зробити не тільки зі свининою, підійде будь-яке м'ясо або навіть ковбаса, але мені більше до вподоби саме свинина. Крім тих інгредієнтів, що вказані в рецепті, можна додавати і інші (будуть інші шари). Салат неймовірно простий у приготуванні. Його можна подати в салатниці або ж відразу розкласти по невеликих формочках.
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка
- Сіль і перець - За смаком
- Кріп - 1 пучок
- Соняшникова олія - За смаком
- Морквина - 1 штука
- Свинина - 200 грам
- Гриби - 200 грам
- Яйце - 4 штуки
- Майонез - За смаком
1. Ставлю варитися морква. У каструлю наливаю соняшникову олію, викладаю свинину, яку порізав дрібними шматочками. Готую на мінімальному вогні під кришкою 10 хвилин. Мою і нарізаю дрібно гриби, всипав їх до м'яса, додаю сметану, гірчицю, сіль і перець, готую ще 10 хвилин.
2. Обсмажене м'ясо з грибами викладаю нижнім шаром на тарілку, razravnivayu кінець. Ставлю відварюватися яйця круто.
3. Готову моркву чищу і мою, потім натираю на крупній тертці, викладаю наступним шаром, трохи солю і перчу.
4. Відокремлюю яєчні жовтки, розминаю їх виделкою, мою і ріжу зелень, змішую жовтки з кропом і майонезом, викладаю все останнім шаром. Відправляю салат на 30 хвилин в холодильник. Смачного!