Листкове тісто в мікрохвильовці
(покроковий рецепт з фото)
Для багатьох кулінарів листкове готове тісто - це порятунок, коли язик йде про швидкої і простий випічці. Часом вона настільки швидко випікається, що складно в це повірити. Дивіться рецепт.
Я з вами поділюся тим, як приготувати листкове тісто в мікрохвильовці. Варіант для самих ледачих, я його так називаю. Ми зробимо рогалики з квасолею, які будуть піддаватися тепловій обробки всього 2 хвилини. Швидше і бути не може. Тільки заздалегідь витягніть розморожувати тісто.
- Листкове тісто - 125 грам
- Квасоля консервована - 6 Ст. Ложок
- Кетчуп - 1 Чайна ложка
- Червоний мелений перець - За смаком
Квасоля обсушити від рідини з банки. Додайте в неї перець і кетчуп. Перемішайте.
Тісто розморозити заздалегідь. Розкачайте його товщиною в 3 мм. Наріжте трикутниками з підставою в 5 см, а висотою приблизно в 10.
Покладіть квасоля в основу тесту і загорніть його в формі рогалики.
Запікайте рогалики в мікрохвильовці при 600 ваттах протягом 2 хвилин. Приємною дегустації!