Рецепт Лінива лазіння з лаваша фото

Лінива лазіння з лаваша
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
М'ясо , Фарш , Лаваш
ПП рецепти
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Лазанья
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Пропоную рецепт традиційного італійського блюда найпростішим способом. Незважаючи на те, що готується така лазіння простіше, вона виходить ще і смачніше.

Опис приготування:

Тісто для лазаньї не завжди виходить досить тонким, саме тому дуже зручно використовувати в цих цілях лаваш. При запіканні він виходить дуже смачним і не перебиває смак інших інгредієнтів.

  • Лаваш - 3 штуки
  • Моцарелла - 300 грам
  • Пармезан - 150 грам
  • Фарш м'ясний - 500 грам (будь-який)
  • Протерті помідори - 500 мілілітрів
  • Часник - 1 зубчик
  • Чилі - 1 щіпка
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
лінива лазіння з лаваша - фото крок 1
1. Підготуйте всі інгредієнти.
лінива лазіння з лаваша - фото крок 2
2. Обсмажте фарш на сковороді до появи золотистої скоринки. Додайте солі і перцю за смаком.
лінива лазіння з лаваша - фото крок 3
3. Моцареллу натріть на крупній тертці, а пармезан на дрібній.
лінива лазіння з лаваша - фото крок 4
4. На сковороді обсмажте дрібно нарізаний часник.
лінива лазіння з лаваша - фото крок 5
5. Туди ж вилийте протерті помідори, приправте сіллю, перцем і дрібкою чилі. Розігрівайте до загустіння протягом 15 хвилин. Не забувайте помішувати.
лінива лазіння з лаваша - фото крок 6
6. З лаваша наріжте 4 листа необхідного розміру.
лінива лазіння з лаваша - фото крок 7
7. Форму для запікання змастіть вершковим маслом. Викладіть перший лист лаваша і змастіть його томатним соусом. Зверху викладіть половину фаршу і посипте пармезаном.
лінива лазіння з лаваша - фото крок 8
8. Наступним шаром викладаємо ще один лист лаваша, змащуємо його соусом і посипаємо моцарелою.
лінива лазіння з лаваша - фото крок 9
9. Наступні два шари будуть такі ж як попередні. Третій - як перший, четвертий - як другий.
лінива лазіння з лаваша - фото крок 10
10. Лазанью запікаємо протягом 30 хвилин в розігрітій до 200 С духовці. Подавати гарячою. Смачного!

Схожі рецепти