Лимонний картопля
(покроковий рецепт з фото)
Ніколи не чули про таке блюді? ділюся рецептом, як приготувати лимонний картопля. Ця страва з молодої картоплі з лимонною заправкою. Відмінний освіжаючий літній гарнір із зеленню і часником.
Це не банальний рецепт приготування молодої картоплі, який стане чудовою парою для м'ясної страви. Лимонно-часниковий соус не залишить нікого байдужим в цьому простому гарнірі. Спробуйте самі і переконайтеся!
- Картопля - 1 кілограм
- Лимон - 1 штука
- Зелень кропу - 1 пучок
- Часник - 2-3 зубчиків
- Сіль, перець - За смаком
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки

1. Молода картопля помийте, очистіть і відваріть в підсоленій воді.

2. Кріп дрібно порубати ножем.

3. Зніміть цедру з лимона і вичавити сік з половинки.

4. Готуємо соус. З'єднайте кріп, цедру, сік половини лимона, дрібно нарізаний часник, сіль, перець і рослинне масло.

5. Картопля розріжте на четвертинки, полийте соусом і дайте настоятися 10-15 хвилин. Готово!