Рецепт Лихоманка з grenkami фото

Лихоманка з grenkami
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Риба та морепродукти
Дієтичне харчування , Низькокалорійні
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.

Рецепт приготування запеченої тріски з грінками і ріпчастою цибулею.

Опис приготування:

Тріска з грінками - це простий святковий рецепт з риби до великоднього столу. Запечену тріску з грінками добре подавати з гарніром з відвареної картоплі та свіжих овочів.

Приготування:

З великій сковороді розігріти рослинне масло або маргарин. Нарізати пшеничний хліб кубиками. Викласти кубики хліба в сковороду з маслом і обсмажити до золотистого кольору. Змастити глибоку сковороду маслом і налити в неї трохи майонезу. Викласти шарами обсмажені грінки, потім відварне філе тріски і подрібнену ріпчасту цибулю. Залити зверху майонезом і випікати в розігрітій духовці до готовності.


  • Пшеничного хлеба - 200 грам
  • Отварного филе трески- 300 грам
  • Майонез - 1/2 склянки
  • Растительного масла или маргарина- 2 Ст. Ложки
  • Цибулина - 1 штука
  • Сіль - За смаком
Тріска з грінками - це простий святковий рецепт з риби до великоднього столу. Запечену тріску з грінками добре подавати з гарніром з відвареної картоплі та свіжих овочів.

Приготування:

З великій сковороді розігріти рослинне масло або маргарин. Нарізати пшеничний хліб кубиками. Викласти кубики хліба в сковороду з маслом і обсмажити до золотистого кольору. Змастити глибоку сковороду маслом і налити в неї трохи майонезу. Викласти шарами обсмажені грінки, потім відварне філе тріски і подрібнену ріпчасту цибулю. Залити зверху майонезом і випікати в розігрітій духовці до готовності.

Схожі рецепти