Лихоманка з grenkami
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування запеченої тріски з грінками і ріпчастою цибулею.
Опис приготування:
Тріска з грінками - це простий святковий рецепт з риби до великоднього столу. Запечену тріску з грінками добре подавати з гарніром з відвареної картоплі та свіжих овочів.
Приготування:
З великій сковороді розігріти рослинне масло або маргарин. Нарізати пшеничний хліб кубиками. Викласти кубики хліба в сковороду з маслом і обсмажити до золотистого кольору. Змастити глибоку сковороду маслом і налити в неї трохи майонезу. Викласти шарами обсмажені грінки, потім відварне філе тріски і подрібнену ріпчасту цибулю. Залити зверху майонезом і випікати в розігрітій духовці до готовності.
- Пшеничного хлеба - 200 грам
- Отварного филе трески- 300 грам
- Майонез - 1/2 склянки
- Растительного масла или маргарина- 2 Ст. Ложки
- Цибулина - 1 штука
- Сіль - За смаком
Приготування:
З великій сковороді розігріти рослинне масло або маргарин. Нарізати пшеничний хліб кубиками. Викласти кубики хліба в сковороду з маслом і обсмажити до золотистого кольору. Змастити глибоку сковороду маслом і налити в неї трохи майонезу. Викласти шарами обсмажені грінки, потім відварне філе тріски і подрібнену ріпчасту цибулю. Залити зверху майонезом і випікати в розігрітій духовці до готовності.