Лентяйскіе пиріжки з хліба
(покроковий рецепт з фото)
Розповім про неймовірно смачне і оригінальному рецепті, як приготувати лентяйскіе пиріжки з хліба. Вони настільки прості, наскільки і смачні. Ніхто не здогадається, що зроблені зі звичайного хліба.
Найкраще використовувати хліб для тостів, але можна також нарізати звичайний хліб тонкими скибочками. Для начинки підійде все, що є у вас в холодильнику або що ви любите: наприклад, сир з ковбасою, фарш, овочі. Пиріжки можна запекти в духовці або обсмажити на сковороді в рослинному маслі.
- Хліб - 10 штук
- Картопля - 5 штук (відварна )
- Цибулина - 2 штуки
- Бекон - 100 грам
- Молоко - 50-80 мілілітрів
- Яйця - 2 штуки
- Сіль, перець - За смаком
1. Скибочки бекону наріжте невеликими квадратиками, потім обсмажте на сковороді до золотистого кольору, потім перекладіть в миску.
2. Злийте трохи жиру зі сковороди після бекону, поверніть сковороду на вогонь і обсмажте на ній дрібно порізану цибулю. Відварну картоплю розімніть в пюре, додайте за смаком молоко.
3. З'єднайте обсмажену цибулю, бекон і картопляне пюре, посоліть при необхідності і поперчіть.
4. Кожен скибочку хліба розкачайте трохи качалкою.
5. За допомогою склянки або чашки виріжте кружечки або обріжте скоринки з хліба, розділи 2 половинки.
6. Викладіть на одну частину хліба начинку, накрийте другою частиною, притисніть краю виделкою.
7. Розбийте курячі яйця і занурте кожен вийшов пиріжок.
8. Запікайте пиріжки в духовці при 180 градусах близько 20 хвилин або обсмажте їх на сковороді до золотистої скоринки.