Рецепт Легкі тушковані з сиром фото

Легкі тушковані з сиром
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Молочні продукти , Сир , Плавлений сир
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Легкі тушковані з сиром - прекрасне блюдо, скажу я вам. Варто разочок спробувати і вже неможливо відірватися, настільки смачно! Легкі гасяться в яєчно-сирному лезьон, спробуйте!

Опис приготування:

Зверніть увагу на цей чудовий простий рецепт приготування легких тушкованих з сиром. Блюдо досить апетитно виглядає, а тим з вас, хто любить яловичі легкі, ризикує стати улюбленим! при бажанні, додатково можна приготувати гарнір або соус до легким, виходить чарівно смачно!

  • Яловичі легкі - 400 грам (відварні)
  • М'ясний фарш - 400 грам
  • Яйця - 4 штуки
  • Сир плавлений - 2 штуки
  • Сіль - 2 чайних ложки
  • Перець - 0, 5 чайних ложки
  • Часник - 3 зубчики
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Масло рослинне - 70 мілілітрів
легкі тушковані з сиром - фото крок 1
Відварені легені поріжте шматочками, цибулю очистіть і розріжте на чотири частини.
легкі тушковані з сиром - фото крок 2
Підготовлені легкі і цибулю перекручуємо на м'ясорубці.
легкі тушковані з сиром - фото крок 3
Легкі з цибулею змішайте з фаршем, яйцем, сіллю, перцем і подрібненим часником.
легкі тушковані з сиром - фото крок 4
З отриманої суміші сформуйте невеликі грудочки.
легкі тушковані з сиром - фото крок 5
Приготуємо лезьон в якому будуть гаситися легкі: плавлені сирки натріть на тертці, яйця збийте виделкою з сіллю і змішайте з сиром, до однорідної маси.
легкі тушковані з сиром - фото крок 6
Грудочки з легких умочіть в борошно, а потім в лезьон.
легкі тушковані з сиром - фото крок 7
Розігрійте сковороду, влийте рослинне масло і викладіть легкі. Залийте їх залишилися лезьон і тушкуйте, постійно перевертаючи.
легкі тушковані з сиром - фото крок 8
Ось така смакота вийшла! Смачного!

Схожі рецепти