Легкі тушковані з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Легкі тушковані з сиром - прекрасне блюдо, скажу я вам. Варто разочок спробувати і вже неможливо відірватися, настільки смачно! Легкі гасяться в яєчно-сирному лезьон, спробуйте!
Зверніть увагу на цей чудовий простий рецепт приготування легких тушкованих з сиром. Блюдо досить апетитно виглядає, а тим з вас, хто любить яловичі легкі, ризикує стати улюбленим! при бажанні, додатково можна приготувати гарнір або соус до легким, виходить чарівно смачно!
- Яловичі легкі - 400 грам (відварні)
- М'ясний фарш - 400 грам
- Яйця - 4 штуки
- Сир плавлений - 2 штуки
- Сіль - 2 чайних ложки
- Перець - 0, 5 чайних ложки
- Часник - 3 зубчики
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Масло рослинне - 70 мілілітрів
Відварені легені поріжте шматочками, цибулю очистіть і розріжте на чотири частини.
Підготовлені легкі і цибулю перекручуємо на м'ясорубці.
Легкі з цибулею змішайте з фаршем, яйцем, сіллю, перцем і подрібненим часником.
З отриманої суміші сформуйте невеликі грудочки.
Приготуємо лезьон в якому будуть гаситися легкі: плавлені сирки натріть на тертці, яйця збийте виделкою з сіллю і змішайте з сиром, до однорідної маси.
Грудочки з легких умочіть в борошно, а потім в лезьон.
Розігрійте сковороду, влийте рослинне масло і викладіть легкі. Залийте їх залишилися лезьон і тушкуйте, постійно перевертаючи.
Ось така смакота вийшла! Смачного!