Рецепт Ледачі оладки фото

Ледачі оладки
(покроковий рецепт з фото)

Узбецька кухня
Борошно
Дієтичне харчування
На полуденок, На швидку руку, На сніданок
Випічка, Оладки

Найлегше приготувати ледачі оладки - в них відразу і начинка і апетитне рум'яне тісто. Їх можна подавати разом з першою стравою, зі сметаною або густим соусом, брати з собою на природу, в поїздку.

Такі оладки стануть ідеальним перекусом між основними прийомами їжі, особливо для тих, хто на роботі. Вони смачні і в гарячому, і в холодному вигляді, так що ви з легкістю можете взяти їх з собою в ланч-бокс або в фользі, куди б ви не відправилися!

  • Куряче яйце - 2 штуки
  • Яйце куряче відварене - 2-3 штук
  • Кефір - 150 мілілітрів (будь-якої жирності)
  • Борошно пшеничне - 80 грам
  • Цибуля зелена - 3-4 штук (стебла)
  • Сіль - 3 щіпки
  • Масло рослинне - 50 мілілітрів
ледачі оладки - фото крок 1
Підготуйте зазначені інгредієнти. Заздалегідь відваріть курячі яйця і остудіть в крижаній воді, зчистіть шкаралупу і промийте.
ледачі оладки - фото крок 2
Влийте кефір будь-якої жирності в глибоку ємність, вбийте туди ж курячі яйця і посоліть. Ретельно збийте.
ледачі оладки - фото крок 3
Всипте пшеничне борошно і замісіть НЕ туге тісто. Соду або розпушувач додавати не потрібно.
ледачі оладки - фото крок 4
Наріжте дрібними кубиками очищені і промиті відварні курячі яйця. Подрібніть промитий зелена цибуля і додайте обидві нарізки в тісто.
ледачі оладки - фото крок 5
Влийте на сковороду олію, прогрійте ємність на плиті, включаючи помірний нагрів. Викладіть в масло столовою ложкою частини тесту і обсмажте по хвилині з кожної сторони до рум'яності.
ледачі оладки - фото крок 6
Викладіть ледачі оладки зі сковороди на тарілку і подайте до столу гарячими, з пилу, з жару!

Схожі рецепти