Лазанья з пельменів
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Лазанья з пельменів - улюблене блюдо мого чоловіка. Та й хто не любить пельмені? Та ще запечені з сиром. Смакота! Рецепт цієї лазаньї не особливо складний, якщо є під рукою вже готові пельмені.
Опис приготування:
Лазанья з пельменів готується просто, але щоб вона була дійсно лазаньєю, пельмені укладіть в два шари, розділивши їх помідорами. Можна трохи додати сиру на середній шар помідорів. Так як пельмені в форму кладуться сирі, але обов'язково розморожені, то потрібно їх добре залити соусом з майонезу, щоб вони були повністю занурені в рідину. Їм потрібно зваритися! не забувайте, що ще й помідори дадуть свій сік. Успіхів і приємного апетиту!
- Пельмені - 500-600 грам
- Помідори - 6 штук
- Сир - 150 грам
- Майонз - 100 грам
- Сіль, перець - За смаком
- Крем - 100 грам
- Яйце - 2 штуки
Сир натерти на тертці.
Помідори нарізати кружечками
Пельмені наліпити або розморозити.
У змащену форму укладіть пельмені, потім кружечки помідорів, шар пельменів повторіть, зверху знову викладіть помідори. Добре залийте все майонезом змішаному зі сметаною, спеціями і яйцями, зверху засипте лазанью тертим сиром.
Запікайте лазанью 45 хвилин при 180 градусах.