Рецепт Лазанья з фаршу фото

Лазанья з фаршу
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо , Фарш
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 45 хв.

Хочу розповісти, як приготувати лазанью з фаршу в домашніх умовах. Виходить дуже смачне, ситне і по-своєму цікаве блюдо. З готовими листами приготування у вас багато часу не займе! раджу!

Опис приготування:

Якщо ви любите смачні і ситні блюда. Але при цьому довго возитися з рецептами ви не любите, вам обов'язково така домашня лазіння сподобається. А як приготувати лазанью з фаршу, я зараз розповім!

  • Фарш - 500 грам
  • Базилік зелений - 0.3 пучка
  • Шпинат - 1 пучок
  • Лук-пориста - 0.5 пучка
  • Листи лазаньї - 8-12 штук
  • Вершки - 1 Склянка
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Спеції - За смаком
  • Сир твердий - 150 грам
лазанья з фаршу - фото крок 1
1. Фарш обсмажити на сковороді зі спеціями, а коли рідина виділиться і випарується, додамо подрібнену цибулю і крупно порізані шпинат і базилік, зменшимо вогонь і тушкуємо під кришкою приблизно 10 хвилин.
лазанья з фаршу - фото крок 2
2. Тепер в форму для запікання вистилає листи лазаньї, і кожен шар змащуємо начинкою з фаршу, накладаючи зверху другий шар листів.
лазанья з фаршу - фото крок 3
3. Тепер робимо соус - на дні сотейника обсмажити борошно, поки не стане золотистою. Потім вливаємо вершки і ретельно перемішуємо, щоб не залишилося грудок. Як почне густіти, додамо ще приблизно половину подрібненого сиру і знімаємо з вогню. Цим соусом заливаємо лазанью, посипаємо зверху сиром і відправляємо в духовку.
лазанья з фаршу - фото крок 4
4. При температурі в 190 градусів я запікала лазанью приблизно 20-25 хвилин. Бажаю удачі!

Схожі рецепти