Рецепт Лазанья «Барілла» фото

Лазанья «Барілла»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо , Молочні продукти , Фарш
Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Лазанья
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Якщо у вашому меню запланована лазіння, "Барілла" в домашніх умовах - ідеальна фірма-виробник готових листів для цієї страви. Побалуйте себе родзинкою італійської кухні!

Опис приготування:

Хочу вам запропонувати детальний покроковий рецепт приготування лазаньї"Барілла" з фаршем, томатним і сирним соусом на основі рікотти. Дуже ситне, неймовірно апетитне і смачне блюдо для всієї родини не тільки на кожен день, але і на святковий стіл.

  • Фарш - 800 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Спеції - 1 Чайна ложка (перець, базилік, орегано, сушена петрушка)
  • Томатна паста - 300 грам
  • Томатний соус - 200 грам (або помідори у власному соку)
  • Rikotta - 500 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Петрушка - 1-2 Ст. Ложок
  • Пармезан - 100 грам
  • Моцарелла - 400 грам
  • Листи лазаньї - 16 штук
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
лазанья
1. Очистіть і наріжте дрібними кубиками цибулину. Викладіть її на сковороду з невеликою кількістю рослинного масла, обсмажте до прозорості. Очистіть і подрібніть часник. Додайте його до цибулі, смажте 3-4 хвилини, періодично помішуючи.
лазанья
2. Додайте на сковороду м'ясний (свинячий або збірний) фарш.
лазанья
3. Смажте на середньому вогні, постійно помішуючи, щоб не було великих шматочків фаршу.
лазанья
4. Додати сіль, поперчіть за смаком. Додайте спеції. Найкраще використовувати в класичному рецепті лазаньї"Барілла" італійські трави.
лазанья
5. Викладіть невеликими порціями томатну пасту, постійно помішуючи. На перший погляд може здатися, що це занадто багато, але повірте: соус повинен бути по-справжньому томатним.
лазанья
6. Слідом викладіть томатний соус або помідори у власному соку, попередньо розім'явши їх виделкою або прямо руками. Приберіть вогонь до мінімуму, залиште нудитися хвилин на 35 під закритою кришкою.
лазанья
7. Поки гаситься м'ясної, можна зайнятися білим соусом. Дуже часто використовується"Бешамель" , але я пропоную в рецепті приготування лазаньї"Барілла" сирний. Натріть на тертці моцарелу.
лазанья
8. У глибоку миску надішліть рикотту.
лазанья
9. Vbeyte яйця, додайте дрібку чорного перцю.
лазанья
10. Подрібніть трохи свіжої петрушки. Додайте в мисочку пармезан і трохи моцарели.
лазанья
11. Все як слід перемішайте до однорідності. От і все, сирний соус готовий.
лазанья
12. З листами робити нічого не потрібно, якщо ви взяли ті, які не вимагають варіння.
лазанья
13. На дно підходящої жароміцної форми викладіть трохи м'ясного соусу, розподіліть його рівномірно. Слідом викладіть листи лазаньї. Приблизно третина сирного соусу викладіть рівним шаром, а зверху викладіть знову м'ясної.
лазанья
14. Prisиpyte щедро тертоном motsarelloy.
лазанья
15. Знову листи, ще третина сирного соусу, м'ясний - і терта моцарелла.
лазанья
16. Викладіть листи і розподіліть рівним шаром залишився сирний соус.
лазанья
17. Слідом м'ясної соус.
лазанья
18. Останній шар листів, і залишився м'ясний соус. Щедро присипте все зверху моцарелою. От і все, лазіння"Барілла" в домашніх умовах зібрана, і її можна відправляти в розігріту духовку.
лазанья
19. Запікайте близько 35-45 хвилин до утворення апетитною рум'яної скоринки зверху.
лазанья
20. Сподіваюся, що цей варіант, як приготувати лазанью"Барілла" , буде вам до смаку. Смачного!

Схожі рецепти