Лаваш із зеленню
(покроковий рецепт з фото)
Відмінний сніданок або закуска на пікніку. Готувати легко і дуже просто, а з'їдається з величезним задоволенням і дуже швидко.
Лаваш вже давно увійшов в наше меню. Це смачне виріб використовується і замість хліба, і в приготуванні різних страв. Хочу розповісти вам, як приготувати лаваш із зеленню. Ця легка закуска, без якої не обходиться жоден пікнік в нашій родині, готується дуже легко. Лаваш із зеленню можна приготувати і в домашніх умовах на сніданок. Читайте рецепт і обов'язково приготуйте це блюдо, вам сподобається!
- Тонкий лаваш - 4 штуки
- Зелень - 200 грам (суміш - кріп, петрушка, Зелена цибуля, салат, щавель, шпинат)
- Сир - 100 грам (бринза або будь-який інший)
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Перець чорний мелений - 1 щіпка
Зелень миємо й дрібно нарізаємо. Додаємо подрібнений сир, солимо і перчимо. Все добре перемішуємо.
Лаваш розрізаємо на рівні частини і викладаємо на кожну частину начинку.
Загортаємо начинку в лаваш і смажимо на олії на сковорідці з двох сторін до золотистого кольору. Можна обсмажувати на решітці на вугіллі - дуже смачно!