Рецепт Лангет зі свинини фото

Лангет зі свинини
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Свинина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви в паніровці
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Як гарячий страви на обід або вечерю для всієї родини пропоную вам приготувати соковитий всередині і з апетитною хрусткою скоринкою зовні лангет зі свинини. Відмінний варіант без особливого клопоту!

Опис приготування:

Так як приготувати лангет зі свинини можна досить швидко, це блюдо припаде до смаку особливо зайнятим господаркам. Подвійна паніровка дозволяє м'ясу залишатися ніжним і соковитим, незважаючи на те, що воно тонко нарізано. Ці апетитні"язички" (а саме так можна перекласти слово"лангет" з французького) чудово підійдуть до будь-якого гарніру або овочів.

  • Свинина - 400 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Сухарі паніровочні - 2-3 Ст. Ложок
  • Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
лангет зі свинини - фото крок 1
1. М'ясо вимийте і висушіть паперовим рушником.
лангет зі свинини - фото крок 2
2. Наріжте його тонкими довгими смужками, схожими на язички.
лангет зі свинини - фото крок 3
3. Злегка відбийте кожен шматочок м'яса з двох сторін.
лангет зі свинини - фото крок 4
4. Додати сіль, поперчіть за смаком. Збийте в окремій ємності яйце, занурте в нього м'ясо. Після обваляйте свинину в борошні - і знову в яйці.
лангет зі свинини - фото крок 5
5. В кінці обваляйте м'ясо з усіх боків в панірувальних сухарях. Розігрійте на сковороді рослинне масло.
лангет зі свинини - фото крок 6
6. Викладіть м'ясо на сковороду, смажте лангет зі свинини з двох сторін на середньому вогні до рум'яності. Завдяки тонкої нарізки смажиться м'ясо досить швидко.

Схожі рецепти