Лангет зі свинини
(покроковий рецепт з фото)
Як гарячий страви на обід або вечерю для всієї родини пропоную вам приготувати соковитий всередині і з апетитною хрусткою скоринкою зовні лангет зі свинини. Відмінний варіант без особливого клопоту!
Так як приготувати лангет зі свинини можна досить швидко, це блюдо припаде до смаку особливо зайнятим господаркам. Подвійна паніровка дозволяє м'ясу залишатися ніжним і соковитим, незважаючи на те, що воно тонко нарізано. Ці апетитні "язички" (а саме так можна перекласти слово "лангет" з французького) чудово підійдуть до будь-якого гарніру або овочів.
- Свинина - 400 грам
- Яйце - 1 штука
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Сухарі паніровочні - 2-3 Ст. Ложок
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
1. М'ясо вимийте і висушіть паперовим рушником.
2. Наріжте його тонкими довгими смужками, схожими на язички.
3. Злегка відбийте кожен шматочок м'яса з двох сторін.
4. Додати сіль, поперчіть за смаком. Збийте в окремій ємності яйце, занурте в нього м'ясо. Після обваляйте свинину в борошні - і знову в яйці.
5. В кінці обваляйте м'ясо з усіх боків в панірувальних сухарях. Розігрійте на сковороді рослинне масло.
6. Викладіть м'ясо на сковороду, смажте лангет зі свинини з двох сторін на середньому вогні до рум'яності. Завдяки тонкої нарізки смажиться м'ясо досить швидко.