Рецепт Лангет зі свинини фото

Лангет зі свинини
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо, Свинина
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Страви в паніровці

Як гарячий страви на обід або вечерю для всієї родини пропоную вам приготувати соковитий всередині і з апетитною хрусткою скоринкою зовні лангет зі свинини. Відмінний варіант без особливого клопоту!

Так як приготувати лангет зі свинини можна досить швидко, це блюдо припаде до смаку особливо зайнятим господаркам. Подвійна паніровка дозволяє м'ясу залишатися ніжним і соковитим, незважаючи на те, що воно тонко нарізано. Ці апетитні "язички" (а саме так можна перекласти слово "лангет" з французького) чудово підійдуть до будь-якого гарніру або овочів.

  • Свинина - 400 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Сухарі паніровочні - 2-3 Ст. Ложок
  • Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
лангет зі свинини - фото крок 1
1. М'ясо вимийте і висушіть паперовим рушником.
лангет зі свинини - фото крок 2
2. Наріжте його тонкими довгими смужками, схожими на язички.
лангет зі свинини - фото крок 3
3. Злегка відбийте кожен шматочок м'яса з двох сторін.
лангет зі свинини - фото крок 4
4. Додати сіль, поперчіть за смаком. Збийте в окремій ємності яйце, занурте в нього м'ясо. Після обваляйте свинину в борошні - і знову в яйці.
лангет зі свинини - фото крок 5
5. В кінці обваляйте м'ясо з усіх боків в панірувальних сухарях. Розігрійте на сковороді рослинне масло.
лангет зі свинини - фото крок 6
6. Викладіть м'ясо на сковороду, смажте лангет зі свинини з двох сторін на середньому вогні до рум'яності. Завдяки тонкої нарізки смажиться м'ясо досить швидко.

Схожі рецепти