Лангет зі свинини
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.
Як гарячий страви на обід або вечерю для всієї родини пропоную вам приготувати соковитий всередині і з апетитною хрусткою скоринкою зовні лангет зі свинини. Відмінний варіант без особливого клопоту!
Опис приготування:
Так як приготувати лангет зі свинини можна досить швидко, це блюдо припаде до смаку особливо зайнятим господаркам. Подвійна паніровка дозволяє м'ясу залишатися ніжним і соковитим, незважаючи на те, що воно тонко нарізано. Ці апетитні"язички" (а саме так можна перекласти слово"лангет" з французького) чудово підійдуть до будь-якого гарніру або овочів.
- Свинина - 400 грам
- Яйце - 1 штука
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Сухарі паніровочні - 2-3 Ст. Ложок
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
1. М'ясо вимийте і висушіть паперовим рушником.
2. Наріжте його тонкими довгими смужками, схожими на язички.
3. Злегка відбийте кожен шматочок м'яса з двох сторін.
4. Додати сіль, поперчіть за смаком. Збийте в окремій ємності яйце, занурте в нього м'ясо. Після обваляйте свинину в борошні - і знову в яйці.
5. В кінці обваляйте м'ясо з усіх боків в панірувальних сухарях. Розігрійте на сковороді рослинне масло.
6. Викладіть м'ясо на сковороду, смажте лангет зі свинини з двох сторін на середньому вогні до рум'яності. Завдяки тонкої нарізки смажиться м'ясо досить швидко.