Лагман
(покроковий рецепт з фото)
Лагман - традиційне блюдо Середньої Азії. Це суп з баранини або яловичини і овощей.Подаётся такий суп з локшиною, бажано домашньої. Заходьте і дивіться як приготувати цієї наваристий ароматний суп.
Суп можна готувати не тільки з бараниною, але і з яловичиною. Рецепт традиційний, тому при бажанні, можна додати в цьому суп гостроти у вигляді перцю чилі. І подати рекомендую з зеленню.
- Баранячі ребра - 1 кілограм
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Болгарський перець - 1 штука
- Картопля - 2-3 штук
- Часник - 3 зубчики
- Помідор - 1 штука
- Томатна паста - 1 Чайна ложка
- Перець чорний мелений - - За смаком
- Сіль - - За смаком
- Локшина - 100 грам
1. М'ясо помийте, наріжте на шматки. М'якоть поріжте подрібніше.
2. Лук наріжте кубиком.
3. Обсмажте м'ясо в глибокій каструлі.
4. Додайте цибулю і ще раз обсмажте.
5. Помідори наріжте часточками.
6.Перець наріжте соломкою.
7. Додайте в каструлю томатну росту.
8. Потім рубаний часник, приправити сіллю, поперчіть.
9. Далі додайте помідори і перець.
10. Моркву наріжте соломкою, картопля кубиком.
11. Додайте в каструлю і перемішайте.
12. Залийте гарячою водою, доведіть до кипіння і варіть на невеликому вогні 40 хвилин.
13. Заздалегідь відваріть локшину, викладіть в тарілку, зверху покладіть м'ясо з овочами і залийте бульйоном. Смачного!