Рецепт Лагман фото

Лагман
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Узбецька кухня
М'ясо , Овочі
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На святковий стіл
Супи , Лагман
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Лагман - традиційне блюдо Середньої Азії. Це суп з баранини або яловичини і овощей.Подаётся такий суп з локшиною, бажано домашньої. Заходьте і дивіться як приготувати цієї наваристий ароматний суп.

Опис приготування:

Суп можна готувати не тільки з бараниною, але і з яловичиною. Рецепт традиційний, тому при бажанні, можна додати в цьому суп гостроти у вигляді перцю чилі. І подати рекомендую з зеленню.

  • Баранячі ребра - 1 кілограм
  • Цибулина - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Болгарський перець - 1 штука
  • Картопля - 2-3 штук
  • Часник - 3 зубчики
  • Помідор - 1 штука
  • Томатна паста - 1 Чайна ложка
  • Перець чорний мелений - - За смаком
  • Сіль - - За смаком
  • Локшина - 100 грам
лагман - фото крок 1
1. М'ясо помийте, наріжте на шматки. М'якоть поріжте подрібніше.
лагман - фото крок 2
2. Лук наріжте кубиком.
лагман - фото крок 3
3. Обсмажте м'ясо в глибокій каструлі.
лагман - фото крок 4
4. Додайте цибулю і ще раз обсмажте.
лагман - фото крок 5
5. Помідори наріжте часточками.
лагман - фото крок 6
6.Перець наріжте соломкою.
лагман - фото крок 7
7. Додайте в каструлю томатну росту.
лагман - фото крок 8
8. Потім рубаний часник, приправити сіллю, поперчіть.
лагман - фото крок 9
9. Далі додайте помідори і перець.
лагман - фото крок 10
10. Моркву наріжте соломкою, картопля кубиком.
лагман - фото крок 11
11. Додайте в каструлю і перемішайте.
лагман - фото крок 12
12. Залийте гарячою водою, доведіть до кипіння і варіть на невеликому вогні 40 хвилин.
лагман - фото крок 13
13. Заздалегідь відваріть локшину, викладіть в тарілку, зверху покладіть м'ясо з овочами і залийте бульйоном. Смачного!

Схожі рецепти