Рецепт Лагман з селерою фото

Лагман з селерою
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Узбецька кухня
М'ясо , Овочі , Картопля , Баранина , Локшина , Селера , Стебло селери
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

З чим тільки Лагман не готують! А я вам розповім, як зробити лагман з селерою, - мені здається, смак баранини відмінно з ним поєднується. Так що спробуйте і ви, овочами лагман не зіпсувати точно!

Опис приготування:

Такий цікавий і простий рецепт лагмана з селерою, без перебільшення я хочу назвати найкращим. Ну, принаймні, для мене особисто саме в цій рецептурі - ідеальне поєднання смаків! Густоту і наваристого лагмана тут ви самі зможете контролювати - додавши трохи більше, або трохи менше води і овочів. Так що я думаю, такий рецепт приготування лагмана з селерою і для вас стане справжньою віддушиною!

  • Баранина - 700 грам
  • Редька - 200 грам
  • Цибуля - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Помідори - 4 штуки
  • Селера - 3 штуки(3 стебла)
  • Перець солодкий - 2 штуки
  • Капуста - 3 штуки(3 середній список)
  • Часник - 1 За смаком
  • Спеції - 1 За смаком
  • Зелень - 1 За смаком
лагман з селерою - фото крок 1
1. Баранину ріжемо середніми шматочками і обсмажуємо в казанку з цибулею і морквою. Найкраще це робити на курдючному жирі, але і рослинне масло зійде.
лагман з селерою - фото крок 2
2. Коли вже всі ці інгредієнти стануть м'якими і соковитими - додамо часник і спеції (зіра, бадьян, koriandr…). Перемішаємо.
лагман з селерою - фото крок 3
3. Додамо помідори без шкурок, редьку і селеру. Солимо і перчимо до смаку. Перемішаємо.
лагман з селерою - фото крок 4
4. Під кришкою овочі гасяться хвилин 20, і тільки потім додається капуста і перець. Якщо води мало - додайте окропу.
лагман з селерою - фото крок 5
5. Приблизно 20 хвилин нехай нудиться під кришкою, а ви тим часом відваріть локшину, розкладіть по тарілках, і зверху поливайте чудо-соусом з казанка. Смачного!

Схожі рецепти