Лагман з селерою
(покроковий рецепт з фото)
З чим тільки Лагман не готують! А я вам розповім, як зробити лагман з селерою, - мені здається, смак баранини відмінно з ним поєднується. Так що спробуйте і ви, овочами лагман не зіпсувати точно!
Такий цікавий і простий рецепт лагмана з селерою, без перебільшення я хочу назвати найкращим. Ну, принаймні, для мене особисто саме в цій рецептурі - ідеальне поєднання смаків! Густоту і наваристого лагмана тут ви самі зможете контролювати - додавши трохи більше, або трохи менше води і овочів. Так що я думаю, такий рецепт приготування лагмана з селерою і для вас стане справжньою віддушиною!
- Баранина - 700 грам
- Редька - 200 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Помідори - 4 штуки
- Селера - 3 штуки(3 стебла)
- Перець солодкий - 2 штуки
- Капуста - 3 штуки(3 середній список)
- Часник - 1 За смаком
- Спеції - 1 За смаком
- Зелень - 1 За смаком
1. Баранину ріжемо середніми шматочками і обсмажуємо в казанку з цибулею і морквою. Найкраще це робити на курдючному жирі, але і рослинне масло зійде.
2. Коли вже всі ці інгредієнти стануть м'якими і соковитими - додамо часник і спеції (зіра, бадьян, koriandr…). Перемішаємо.
3. Додамо помідори без шкурок, редьку і селеру. Солимо і перчимо до смаку. Перемішаємо.
4. Під кришкою овочі гасяться хвилин 20, і тільки потім додається капуста і перець. Якщо води мало - додайте окропу.
5. Приблизно 20 хвилин нехай нудиться під кришкою, а ви тим часом відваріть локшину, розкладіть по тарілках, і зверху поливайте чудо-соусом з казанка. Смачного!