Лагман з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Дуже просто і легко готується лагман з овочами в домашніх умовах, ви навіть не сумнівайтеся! дуже ситне, смачне, і, якщо так можна сказати, домашнє блюдо, яке сподобається всім! рекомендую!
Мені особисто такий рецепт приготування лагмана з овочами дуже подобається тим, що це, по суті, відмінний спосіб урізноманітнити сімейні обіди. Та й Той факт, , що в одній страві поєднуються риси і першого, і другого, сам по собі цікаво. Так що я розповім, як зробити лагман з овочами, і сподіваюся, ви спробуєте його приготувати!
- Баранина - 700 грам
- Картопля - 400 грам
- Локшина - 200 грам
- Перець болгарський - 2 штуки
- Помідори - 4 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Редька зелена - 1 штука (можна замінити кабачком або зеленою цибулею)
- Спеції - За смаком
- Сіль - За смаком
1. М'ясо ріжемо, натираємо приправами і на рослинному маслі обсмажуємо до появи скоринки з морквою.
2. Цибуля харчування, перемішаємо. Коли цибуля стане прозорою - додамо дрібно нарізані помідори і перці.
3. Коли всі інгредієнти гарненько обсмажити, - додамо спеції, сіль, перець за смаком і зелену цибулю (або REER, у кого що є). Тримаємо ще 5 хвилин на маленькому вогні під кришкою.
4. Окремо відварити картоплю кубиками до готовності в підсоленій воді. Як вода закипить, знімаємо піну, всипаємо суміш зі сковорідки.
5. Тримаємо цю суміш, поки вона не стане потрібної вам густоти. Окремо відварити локшину, і подаємо, заливаючи її бульйоном, або ж як на фото, окремо викладаємо її зверху. Смачного!