Рецепт Лагман потатарський фото

Лагман потатарський
(покроковий рецепт з фото)

Овочі , Картопля , Морква , Цибуля
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід
Супи , Лагман
Кількість порцій: 5
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Дуже смачна страва, готувати яке мене навчила сусідка-татарка. Особлива локшина, заправлена ​​оригінальної піджаркою з набором характерних спецій. Отже, даю рецепт лагмана по-татарськи.

Опис приготування:

Лагман люблять багато хто з нас, але існує багато суперечок, як правильно його приготувати. Сьогодні ми приготуємо лагман по-татарськи. Всі продукти готові, можемо починати:

1. Приготуємо локшину.

2. У мисці розтираємо яйце з сіллю. Вливаємо воду, розмішуємо.

4. Всипаємо борошно і замішуємо тісто.

6. Готове тісто змащуємо рослинним маслом і загортаємо в харчову плівку і залишаємо на 30 хвилин.

7. По закінченню часу тісто розгортаємо в пласт і нарізаємо тонкими смужками. Кладемо в киплячу воду і варимо до готовності, постійно помішуючи. Відкидаємо на сито і промиваємо водою, викладаємо в миску і скроплюємо рослинним маслом, щоб локшина НЕ злиплися.

6. Ставимо казан на вогонь.

7. Нарізаємо дрібно м'ясо обрізаємо жир. Витоплюємо його.

8. У казан закладаємо м'ясо, обсмажуємо до золотистої скоринки і виймаємо.

9. Обсмажуємо порізані цибулю і моркву. Додаємо болгарський перець різаний півкільцями. Картоплю ріжемо кубиками і відправляємо до овочів.

10. Заливаємо бульйоном від локшини і заправляємо спеціями, перемішуємо. Додаємо різані помідори і зелень і тушкуємо 15 хвилин.

11. Додаємо м'ясо і тушкуємо ще 20 - 30 хвилин. За кілька хвилин до закінчення варіння додати гострий перець.

12. Готову локшину обдаємо окропом і викладаємо на тарілку. Заливаємо підливою з овочів і м'яса і щедро посипаємо зеленню.

13. До столу подаємо гарячим.

Смачного!

  • Баранина - 400 грам
  • Цибуля - 3 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Картопля - 2 штуки
  • Помідор - 5 штук
  • Перець болгарський - 4 штуки
  • Перець гострий - 2 штуки
  • Яйце - 1 штука
  • Борошно - 2 склянки
  • Вода - 1 Склянка
  • Сіль - За смаком
  • Koriandr - За смаком
  • Хмелі - сунелі - За смаком
  • Петрушка - За смаком
  • Селера - За смаком
Лагман люблять багато хто з нас, але існує багато суперечок, як правильно його приготувати. Сьогодні ми приготуємо лагман по-татарськи. Всі продукти готові, можемо починати:

1. Приготуємо локшину.

2. У мисці розтираємо яйце з сіллю. Вливаємо воду, розмішуємо.

4. Всипаємо борошно і замішуємо тісто.

6. Готове тісто змащуємо рослинним маслом і загортаємо в харчову плівку і залишаємо на 30 хвилин.

7. По закінченню часу тісто розгортаємо в пласт і нарізаємо тонкими смужками. Кладемо в киплячу воду і варимо до готовності, постійно помішуючи. Відкидаємо на сито і промиваємо водою, викладаємо в миску і скроплюємо рослинним маслом, щоб локшина НЕ злиплися.

6. Ставимо казан на вогонь.

7. Нарізаємо дрібно м'ясо обрізаємо жир. Витоплюємо його.

8. У казан закладаємо м'ясо, обсмажуємо до золотистої скоринки і виймаємо.

9. Обсмажуємо порізані цибулю і моркву. Додаємо болгарський перець різаний півкільцями. Картоплю ріжемо кубиками і відправляємо до овочів.

10. Заливаємо бульйоном від локшини і заправляємо спеціями, перемішуємо. Додаємо різані помідори і зелень і тушкуємо 15 хвилин.

11. Додаємо м'ясо і тушкуємо ще 20 - 30 хвилин. За кілька хвилин до закінчення варіння додати гострий перець.

12. Готову локшину обдаємо окропом і викладаємо на тарілку. Заливаємо підливою з овочів і м'яса і щедро посипаємо зеленню.

13. До столу подаємо гарячим.

Смачного!

Схожі рецепти