Квасоля з імбиром і часником
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся рецептом свого улюбленого гарніру з квасолі. Відварна квасоля багатьом здається нудною на смак, але якщо додати імбир і часник, то вийде досить цікаве блюдо!
Нижче я розповім докладніше, як приготувати квасоля з імбиром і часником. Імбир і часник можна взяти свіжі, а можна в порошку. Квасоля підійде навіть заморожена, на підсумковий смак страви це не впливає.
- Стручковая фасоль - 200 грам
- Часник - 2-3 зубчиків
- Імбир - 15-20 грам
- Рослинний спред - 20-30 грам
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
У квасолі відріжте хвостики, потім розріжте навпіл.
Відваріть квасоля в киплячій воді 1-2 хвилини.
На сковороді розігрійте рослинний спред. Додайте дрібно натертий часник і імбир. Смажте до розкриття аромату.
Потім додайте квасолю. Приправити сіллю і poperčite. Обсмажте квасоля з усіх боків приблизно 5-7 хвилин.
Квасоля з імбиром і часником готова, смачного!