Рецепт Квасоля з імбиром і часником фото

Квасоля з імбиром і часником
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Бобові , Квасоля , Часник , Імбир
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю
Гарніри
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 20 хв.

Ділюся рецептом свого улюбленого гарніру з квасолі. Відварна квасоля багатьом здається нудною на смак, але якщо додати імбир і часник, то вийде досить цікаве блюдо!

Опис приготування:

Нижче я розповім докладніше, як приготувати квасоля з імбиром і часником. Імбир і часник можна взяти свіжі, а можна в порошку. Квасоля підійде навіть заморожена, на підсумковий смак страви це не впливає.

  • Стручковая фасоль - 200 грам
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Імбир - 15-20 грам
  • Рослинний спред - 20-30 грам
  • Сіль - За смаком
  • Чорний перець - За смаком
квасоля з імбиром і часником - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
квасоля з імбиром і часником - фото крок 2
У квасолі відріжте хвостики, потім розріжте навпіл.
квасоля з імбиром і часником - фото крок 3
Відваріть квасоля в киплячій воді 1-2 хвилини.
квасоля з імбиром і часником - фото крок 4
На сковороді розігрійте рослинний спред. Додайте дрібно натертий часник і імбир. Смажте до розкриття аромату.
квасоля з імбиром і часником - фото крок 5
Потім додайте квасолю. Приправити сіллю і poperčite. Обсмажте квасоля з усіх боків приблизно 5-7 хвилин.
квасоля з імбиром і часником - фото крок 6
Квасоля з імбиром і часником готова, смачного!

Схожі рецепти