Рецепт Квасоля з грибами фото

Квасоля з грибами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Бобові, Квасоля, Гриби
Низькокалорійні, ПП рецепти
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Новий рік
Гарячі страви

Квасоля з грибами - дивовижно поєднання. Смак, аромат… мммм… це ситне, корисне, смачна страва зробить ваш обід або вечерю святковим навіть без приводу.

Таке блюдо, як квасоля з грибами, обов'язково оцінять чоловіки. А особливо ті, хто знають, що таке спортзал не з чуток. Смачне, гаряче блюдо також припаде до смаку і вегетаріанцям, і тим хто дотримується постів. Джерело білка і не тільки. Перераховувати все те корисне, що містять в собі гриби і квасоля немає ніякої потреби - відкрийте будь-яку енциклопедію. А краще просто приготуйте собі квасоля з грибами!

  • Квасоля - 300 грам
  • Гриби - 200 грам (ідеально підійдуть боровики.)
  • Консервовані помідори - 200 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Солодкий болгарський перець - 1 штука
  • Оливкова олія - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
квасоля з грибами - фото крок 1
Квасолю замочити на ніч. Потім відварити її до м'якості.
квасоля з грибами - фото крок 2
Цибулю почистити, дрібно нарізати.
квасоля з грибами - фото крок 3
Болгарський перець почистити, нарізати.
квасоля з грибами - фото крок 4
Гриби помити, нарізати.
квасоля з грибами - фото крок 5
У сковороду налити оливкову олію. Розігріти і викласти туди порізані цибулю і перець. Обсмажити.
квасоля з грибами - фото крок 6
У сковороду з овочами додати помідори і нарізані гриби. Гасити, помішуючи, 10 хвилин.
квасоля з грибами - фото крок 7
Додати заздалегідь зварену квасолю, гасити ще 6 хвилин. В кінці покласти сіль, перець за смаком.
квасоля з грибами - фото крок 8
Готову страву можна посипати зеленню. Смачного!

Схожі рецепти