Квасоля з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Квасоля з грибами - дивовижно поєднання. Смак, аромат… мммм… це ситне, корисне, смачна страва зробить ваш обід або вечерю святковим навіть без приводу.
Таке блюдо, як квасоля з грибами, обов'язково оцінять чоловіки. А особливо ті, хто знають, що таке спортзал не з чуток. Смачне, гаряче блюдо також припаде до смаку і вегетаріанцям, і тим хто дотримується постів. Джерело білка і не тільки. Перераховувати все те корисне, що містять в собі гриби і квасоля немає ніякої потреби - відкрийте будь-яку енциклопедію. А краще просто приготуйте собі квасоля з грибами!
- Квасоля - 300 грам
- Гриби - 200 грам (ідеально підійдуть боровики.)
- Консервовані помідори - 200 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Солодкий болгарський перець - 1 штука
- Оливкова олія - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Квасолю замочити на ніч. Потім відварити її до м'якості.
Цибулю почистити, дрібно нарізати.
Болгарський перець почистити, нарізати.
Гриби помити, нарізати.
У сковороду налити оливкову олію. Розігріти і викласти туди порізані цибулю і перець. Обсмажити.
У сковороду з овочами додати помідори і нарізані гриби. Гасити, помішуючи, 10 хвилин.
Додати заздалегідь зварену квасолю, гасити ще 6 хвилин. В кінці покласти сіль, перець за смаком.
Готову страву можна посипати зеленню. Смачного!