Квашена капуста з родзинками
(покроковий рецепт з фото)
Квашена капуста - це класична закуска, яка існує на наших столах вже дуже давно. Сьогодні пропоную приготувати вам квашену капусту з родзинками.
Квашена капуста не тільки корисна, але і дуже смачна універсальна закуска. Існує величезна кількість способів приготування різних страв з неї, таких як: щі, вінегрет, бігос, різні салати і багато іншого. Для того, щоб приготувати квашену капусту з родзинками, знадобиться мінімум найпростіших і доступних інгредієнтів. Капуста за цим рецептом виходить дуже хрустка і не стає м'якою.
- Капуста білокачанна - 1 кілограм
- Морква - 2 штуки
- Ізюм - 100 грам
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Перець чорний горошком - 5 штук
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Капусту дрібно наріжте.
Моркву натріть на дрібній тертці і додайте до капусти.
Додайте сіль, перець і добре перемішайте.
На дно посуду де кваситиметься капуста покладіть два капустяних листа, потім викладіть половину капусти, а на капусту викладіть родзинки.
Викладіть капусту, що залишилася, зверху закрийте блюдцем і поставте гніт. Залиште на 3 дня при кімнатній температурі.
Квашена капуста з родзинками готова. Смачного!