Курячі По-американської
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви ще не знайшли свій ідеальний маринад для курочки, то обов'язково спробуйте цей чудовий рецепт, адже тут зібрано таке чудове поєднання смаків і ароматів, що ніхто не встоїть.
Вся наша родина - великі любителі шашликів, гриля і застіль на відкритому повітрі, тому ми перепробували дуже багато різних маринадів, і скажу вам чесно, цей чудовий рецепт приготування курки по-американськи цілком гідний варіант. Поєднання гірчиці, масла, майонез, лимонного соку, трав і кориці роблять свою справу - курочка виходить неймовірно соковита, м'яка і смак при цьому настільки обладнаний і незвичайний, що й словами не передати, краще спробуйте самі. Ви можете приготувати таку курочку на мангалі, на грилі і в духовці, в будь-якому випадку результат буде приголомшливий, хоча на природі, звичайно, набагато смачніше. Головне тут - це гарненько промаринувати курку, тому доведеться потримати її в холодильнику близько доби, але воно того, безсумнівно, варто. Так що готуємо все необхідне, а я розповім вам, як зробити курку по-американськи в домашніх умовах.
- Курка - 2 штуки
- Масло рослинне - 1 Склянка
- Гірчичний - 3-4 Ст. Ложок
- Сік лимонний - 3 Ст. Ложки
- Часник - 3 зубчики
- Обкладинка - 1 щіпка
- Лавровий лист - 2-4 штук
- Цукор - 0, 5 чайних ложки (приблизно )
- Сіль - За смаком
- Трави пряні - За смаком