Рецепт Курячі По-американської фото

Курячі По-американської
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Птах, Курка
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На природу
Гарячі страви

Якщо ви ще не знайшли свій ідеальний маринад для курочки, то обов'язково спробуйте цей чудовий рецепт, адже тут зібрано таке чудове поєднання смаків і ароматів, що ніхто не встоїть.

Вся наша родина - великі любителі шашликів, гриля і застіль на відкритому повітрі, тому ми перепробували дуже багато різних маринадів, і скажу вам чесно, цей чудовий рецепт приготування курки по-американськи цілком гідний варіант. Поєднання гірчиці, масла, майонез, лимонного соку, трав і кориці роблять свою справу - курочка виходить неймовірно соковита, м'яка і смак при цьому настільки обладнаний і незвичайний, що й словами не передати, краще спробуйте самі. Ви можете приготувати таку курочку на мангалі, на грилі і в духовці, в будь-якому випадку результат буде приголомшливий, хоча на природі, звичайно, набагато смачніше. Головне тут - це гарненько промаринувати курку, тому доведеться потримати її в холодильнику близько доби, але воно того, безсумнівно, варто. Так що готуємо все необхідне, а я розповім вам, як зробити курку по-американськи в домашніх умовах.

  • Курка - 2 штуки
  • Масло рослинне - 1 Склянка
  • Гірчичний - 3-4 Ст. Ложок
  • Сік лимонний - 3 Ст. Ложки
  • Часник - 3 зубчики
  • Обкладинка - 1 щіпка
  • Лавровий лист - 2-4 штук
  • Цукор - 0, 5 чайних ложки (приблизно )
  • Сіль - За смаком
  • Трави пряні - За смаком
курячі По-американської - фото крок 1
Для початку промиваємо нашу курочку під холодною водою і нарізаємо її на невеликі шматочки.
курячі По-американської - фото крок 2
Наливаємо склянку олії і додаємо в нього гірчицю. Я використовую діжонську гірчицю з зернами, так як вона дає, на мій погляд, більш насичений смак.
курячі По-американської - фото крок 3
Тепер за допомогою блендера змішуємо гірчицю і масло до утворення однорідної маси.
курячі По-американської - фото крок 4
Додаємо в приготовлену суміш корицю, подрібнений часник, лимонний сік, трави на ваш смак, сіль. Ще раз все збиваємо блендером.
курячі По-американської - фото крок 5
Тепер додаємо цукор. У мене приблизно виходить пів чайної ложки, але ви додавайте поступово і пробуйте на смак. Потім розмішуємо соус до повного розчинення гранул цукру.
курячі По-американської - фото крок 6
Переливаємо маринад до курки і гарненько перемішуємо. Додаємо лавровий лист, накриваємо целофаном і ставимо в холодильник мінімум на 6 годин, але краще, звичайно, на один день.
курячі По-американської - фото крок 7
Коли курка гарненько промаринуется, ми дістаємо її з холодильника і розкладаємо на застелений фольгою деко. Ставимо в розігріту до 200 градусів духовку на одну годину.
курячі По-американської - фото крок 8
Наша курочка готова і покрилася дивовижної рум'яною скоринкою, значить, можемо приступати до дегустації. Смачного!

Схожі рецепти