Куряче філе з бринзою
(покроковий рецепт з фото)
Коли хочеться швидко приготувати що-небудь смачненьке, на виручку приходять такі рецепти. Поєднання солоного сиру з ніжною курочкою і в'яленими помідори - це приголомшливо! Дуже рекомендую.
Відразу скажу, що варіантів, як приготувати куряче філе з бринзою за цим рецептом, є декілька. В даному випадку використовується мультиварка і програма "на пару", але можна встановити і "випічку", наприклад. Також нічого не заважає вам запекти курочку в фользі в духовці. Помідори тут, звичайно, скоріше надають пікантність, ніж виконують роль необхідного інгредієнта. Так що якщо їх у вас не виявилося, сміливо можна замінити їх свіжими або просто виключити. Страву можна подавати до столу з гарніром, салатом або улюбленим соусом.
- Куряче філе - 1 штука
- Бринза - 5-6 скибочок
- В'ялені помідори - 5-6 штук
- Твердий сир - 50 грам
- Сіль і спеції - За смаком
1. Куряче філе вимийте, обсушити і зробіть надрізи, але не до кінця.
2. Тонкими скибочками наріжте бринзу і помістіть в надрізи. Підсолити трішки і додайте спеції за смаком.
3. Додайте в'ялені помідори, якщо є.
4. Чашу мультиварки для приготування на пару вистеліть фольгою, покладіть філе і присипте зверху тертим сиром. Можна додати трохи масла від помідорів. Встановіть чашу в мультиварку.
5. Готуйте в режимі пароварки від 35 до 45 хвилин в залежності від потужності вашої техніки. Ось така краса. Смачного!