Куряче філе з апельсинами
(покроковий рецепт з фото)
Потрібно швидке, просте і легке гаряче? Приготуйте куряче філе з апельсинами, запечене в духовці. Це відмінний варіант обіду або вечері для дорослих та дітей. Мінімум зусиль і класний результат!
Щоб філе не було сухуватим, я рекомендую додати соєвий соус. Але ви можете використовувати також майонез, сметану, томатний соус, наприклад. Запечені часточки апельсина можна вичавити на курку перед подачею, буде ще смачніше. Таке блюдо відмінно поєднується з будь-яким гарніром або овочами.
- Куряче філе - 2 штуки
- Апельсин - 1/2 штуки
- Сіль, перець, соєвий соус - За смаком
1. Куряче філе і апельсин вимийте, обсушити. Духовку розігрійте до 190 градусів.
2. Філе викладіть між двох листів харчової плівки і акуратно відбийте.
3. Викладіть філе у жароміцних форму. В даному варіанті я рослинне масло не використовую, але ви можете додати трохи при бажанні.
4. Додати сіль, поперчіть, додайте спецій за смаком.
5. Влийте пару ложок соєвого соусу.
6. Апельсин очистіть, наріжте часточками.
7. Викладіть половину в форму для запікання. З декількох часточок можна вичавити сік і полити зверху. Надішліть форму в духовку.
8. Запікайте близько півгодини до готовності.
9. І гарячим подавайте блюдо до столу. Смачного!