Куряче філе в яйці
(покроковий рецепт з фото)
Заперечувати універсальність курячого м'яса не можна. Все-таки його смак дуже легко можна підлаштувати під свої переваги. Так що запишіть ще один рецепт в кулінарну скарбничку, ніколи не буде зайвим.
Тим більше, що варіант, який я хочу запропонувати повинен сподобається багатьом. У мене в родині це блюдо замовляють часто. Прочитайте і ви про те, як приготувати куряче філе в яйці. У вас вийдуть нежирні відбивні, які поєднуються з різними гарнірами і салатами. Все просто і смачно.
- Куряче філе - 800 грам
- Яйце - 2 штуки
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Сухарі паніровочні - 300 грам
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
- Часник - 2 зубчики
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Філе наріжте порційно і покладіть в харчову плівку. Відбийте м'ясо.
Приготуйте маринад. Змішайте соєвий соус, сіль, яйця, перець, пропущений через чеснокодавку часник. Збийте його виделкою.
Залийте маринадом куряче філе. Залиште його маринуватися в холодильнику мінімум на 1 час.
Потім обваляйте філе в сухарях.
Обсмажте відбивні на добре розігрітій сковороді до золотистого кольору з двох сторін. Смачного!