Рецепт Куряча печінка в клярі фото

Куряча печінка в клярі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Куряча печінка
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Страви в клярі
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Куряча печінка в клярі смачні ласощі - я обожнюю печінку і дуже люблю тісто! Але поєднала я їх зовсім недавно, після фуршету на роботі, колега принесла смачні грудочки золотого кольору. Ось рецепт.

Опис приготування:

Куряча печінка в клярі буквально тане в роті і зникає з тарілки. Головне правило для печінки - Не готуйте її сильно довго, інакше отримаєте несмачну гуму. Тому приготування курячої печінки в клярі дозволить навіть самому недосвідченому кулінари зробити її добре. Адже ви ж смажите шматочки печінки в клярі до золотистого кольору! І цього достатньо, щоб печінка приготувалася. Робіть кляр для куряча печінки погуще, щоб вийшла товста, хлібна скоринка! Успіхів і приємного апетиту!

  • Куряча печінка - 600 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Борошно - 4 Ст. Ложки
  • Молоко - 0, 5 склянки
куряча печінка в клярі - фото крок 1
Печінка помити, звільнити від плівок.
куряча печінка в клярі - фото крок 2
Печінка помити і обсушити на серветці.
куряча печінка в клярі - фото крок 3
З яєць, борошна і молока приготувати кляр.
куряча печінка в клярі - фото крок 4
Шматочки печінки в клярі обсмажити в маслі. Смачного!

Схожі рецепти