Куряча грудка по-східному
(покроковий рецепт з фото)
Приготуємо дуже смачну, пряну і ароматну курячу грудку. Пікантний смак імбиру, солодкість меду, соєвий соус і кунжут дають цікаве поєднання і наповнюють блюдо своїми смаками.
Для приготування курячої грудки по-східному можна зробити легкий маринад, як в даному рецепті і подати страву з зеленню. Або подвоїти кількість прянощів і соєвого соусу і подавати з рисом. У будь-якому випадку виходить смачно.
- Куряча грудка - 400 грам
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Мед - 1-2 Ст. Ложок
- Імбир - 1 скибочку
- Часник - 2 зубчики
- Каррі - 1 щіпка
- Кунжут - 1 Чайна ложка
- Олія соняшникова - 1 Ст. Ложка
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Грудку наріжте шматками і викладіть в миску.
Додайте соєвий соус і трохи каррі.
Часник пропустіть через прес.
Невеликий шматочок імбиру натріть на дрібній тертці і додайте до решти інгредієнтів.
Перемішайте і залиште на 15- 20 хвилин.
Мариновану курятину викладіть в сковороду з розігрітим соняшниковою олією і додайте мед. Обсмажте на середньому вогні, періодично перемішуючи.
Через 10 хвилин куряча грудка буде готова. Додайте кунжут і перемішайте.
Подавайте блюдо гарячим, зі свіжою зеленню. Смачного!