Рецепт Куряча грудка по-східному фото

Куряча грудка по-східному
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Птах, Курка, Куряча грудка
Низькокалорійні, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Приготуємо дуже смачну, пряну і ароматну курячу грудку. Пікантний смак імбиру, солодкість меду, соєвий соус і кунжут дають цікаве поєднання і наповнюють блюдо своїми смаками.

Для приготування курячої грудки по-східному можна зробити легкий маринад, як в даному рецепті і подати страву з зеленню. Або подвоїти кількість прянощів і соєвого соусу і подавати з рисом. У будь-якому випадку виходить смачно.

  • Куряча грудка - 400 грам
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
  • Мед - 1-2 Ст. Ложок
  • Імбир - 1 скибочку
  • Часник - 2 зубчики
  • Каррі - 1 щіпка
  • Кунжут - 1 Чайна ложка
  • Олія соняшникова - 1 Ст. Ложка
куряча грудка по-східному - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти.
куряча грудка по-східному - фото крок 2
Грудку наріжте шматками і викладіть в миску.
куряча грудка по-східному - фото крок 3
Додайте соєвий соус і трохи каррі.
куряча грудка по-східному - фото крок 4
Часник пропустіть через прес.
куряча грудка по-східному - фото крок 5
Невеликий шматочок імбиру натріть на дрібній тертці і додайте до решти інгредієнтів.
куряча грудка по-східному - фото крок 6
Перемішайте і залиште на 15- 20 хвилин.
куряча грудка по-східному - фото крок 7
Мариновану курятину викладіть в сковороду з розігрітим соняшниковою олією і додайте мед. Обсмажте на середньому вогні, періодично перемішуючи.
куряча грудка по-східному - фото крок 8
Через 10 хвилин куряча грудка буде готова. Додайте кунжут і перемішайте.
куряча грудка по-східному - фото крок 9
Подавайте блюдо гарячим, зі свіжою зеленню. Смачного!

Схожі рецепти